reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ech, tam kp. Ja po Oli mimo kp do wagi sprzed ciąży nie wróciłam :-( A przed ciąża miałam wymarzoną wagę. Fakt, że za bardzo nie pracowałam nad sobą... No ale chodzi mi o to ze nie zawsze samo kp pomaga. Przy tej ciąży dzięki Bogu 4 kg mniej niż przy pierwszej, więc może mniej mi pozostanie:(. Jednak boję się strasznie! Bo najgorsze to jak pól szafy ciuchów leży a mnie tylko szlag trafia.... I nie ma co na sobie włożyć :-(

jakbym stracila 14 kilo to juz bym byla mega zadowolona :)
doszlabym do wagi jaka mialam po 1 ciazy :) ale aby dojsc do gornej granicu prawidlowego BMI to musialabym 16 kilo stracic :/ czyli jeszcze 7 ...... ciezko to widze

Dygotka,
Gratulacje! Jest i Gucio:-) odpoczywaj:-)

Aga
To Ty widzę mleczna jesteś dziewczyna i drożdżowa :D ja kiedyś preferował am ostre i mięsne a mleczne jako dodatek a teraz zdecydowanie odwrotnie. Bułeczki z mlekiem lub kakao mm mm cu do :-)

Lei,
Olivka dzielna dziewczyna! Zero grymasu na buzce :-)
Ania'
Gratulacje !! Część Mateuszek :-) :-) :-)

Milia,
Ale ten czas leci. Gdzie te 4 tygodnie..:-) :-) dużo urosła??

A ja się trochę mecze z karmieniem. Niby coś tam leci ale ja wiem.. Jakoś jakby mało.. Za pierwszym razem chycila i ssala ładnie a teraz za każdym razem się mecze.. Chyba nie umiem tego robić :(

Ja też cały czas głodna chodzę. Na mnie po pierwszej ciazy kp działało odchudzajaco. Mała wszystko ze mnie wysyłała. Mam nadzieję że teraz będzie tak samo :)

Oltoma ja nic nie przytylam tylko brzuch i 4 dni po porodzie mialam wyjsciowa. ale co z tego jak brzuch wisi paskudny oponka zostala:/ i wiem ze z tym bedzie problem:/. Waga to nie wszystko mnie gubia proporcje a ciaze i tak zaczynalam z duzo za duza waga. Wiec mam co zrzucac. Marzy mi sie jeszcze z 10 kg.

Marela, dla mnie waga też mniej ważna. Ja mierze moje kg właśnie ciuchami. Przed 1-sza ciąża letnie bluzki miałam wszystkie przylegle do brzucha:-( Właśnie w oponce zostało mi najwięcej i wszystkie ulubione bluzki leżą na najwyższej półce szafy z adnotacja "nadzieja"... Ciekawe jak to teraz będzie...

Ja marzę o tym aby wrócić do biegania. Zaczęłam ok 2 m-ce przed ciąża i musiałam przerwać bo serce mi wariowało... Zaszłam szczęśliwie w ciążę i tamte dolegliwości zostały odłożone. Mam nadzieje, ze po połogu dostane zielone światło na te kilka km 3 razy w tygodniu. To nie za wiele, ale zawsze coś...
taki mam plan...

Dygotka,
Gratulacje! Jest i Gucio:-) odpoczywaj:-)

Aga
To Ty widzę mleczna jesteś dziewczyna i drożdżowa :D ja kiedyś preferował am ostre i mięsne a mleczne jako dodatek a teraz zdecydowanie odwrotnie. Bułeczki z mlekiem lub kakao mm mm cu do :-)

Lei,
Olivka dzielna dziewczyna! Zero grymasu na buzce :-)
Ania'
Gratulacje !! Część Mateuszek :-) :-) :-)

Milia,
Ale ten czas leci. Gdzie te 4 tygodnie..:-) :-) dużo urosła??

A ja się trochę mecze z karmieniem. Niby coś tam leci ale ja wiem.. Jakoś jakby mało.. Za pierwszym razem chycila i ssala ładnie a teraz za każdym razem się mecze.. Chyba nie umiem tego robić :(

Sharmota, od wypisu prawie 0,5 kg :-)

Renatka się nie odzywa...

Doli, kto był? rodzice? teściowie?

Pat, wiesz coś wiecej po obchodzie?

reklama
Milia nie wiem nic. Tylko skurcze chyba przeszły i mały wziął się w zamian za szaleństwo -_- myślę że jutro się dowiem cos po porannym obchodzie ale cos czuje że będą mnie tylko trzymać...
Tyle tylko że nadal leci mi śluz z krwią ale to dużo świadczyć nie musi

Do góry