Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doli dopiero wrocilas a juz prasowanieja nie wyrabiam z praniem moj ciagle brudzi ciuszki. Zazwyczaj zasika jakos bokiem. 3 beciki potrafi w 2 dni. I w zwiazku z tym pytanie czy ktoras z Was uzywa pieluch dada 2. Bo mysle czy ich nie wyprobowac. Mamy pampersy 1 i mysle ze moze to przez pieluchy. Huggisow nie chce bo pamietam ze bardzo mi nie podeszly z pierwszym. A moze jeszcze jakies inne polecicie
.
Ja juz teraz czekam do terminu : 21.04. Będzie Byk a nie Baran. Ale oczywiście pewnie bedzie inaczej niz sobie zaplanowałam. Bo do tej pory wszystko jest na odwrót :/ czy za mało wypiłam ??? No srakę miałam 3 razy aż woda leciała wiec chyba dobrze zadziałało. Lewatywa to w sumie to samo. Ale nie chce małego otruć. Dlatego nie wypiłam więcej. Ah. Co ma być to bedzie. Siedzę w przychodni w kolejce. Ostatnia wizyta.
kurna ale jestemzła! wieczorem wzięli Lilę na badanie słuchu i umówiłem się ze ja w takim razie się prześpię a oni przywioza mi młoda jak będzie głodna. kilkukrotnie mówiłam ze chce ja karmić tylko piersią. budzę się przed chwila, kustykam po mała a oni mi mówią ze pik godziny temu jadła! no mało mnie krew nie zalała. zabrałam ja i teraz sobie leży przy cycu moja żabka.