reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla jesteś hardcorem! Ten Twój Arek to ma z Toba dobrze :tak:

Ja dzis w ramach lepszego samopoczucia ugotowałam pomidorowa i upiekłam szarlotkę z budyniem mniaam!

Juz sie nie moge doczekać poniedziałku bo jakaś poschizowalam chodzę, ze serduszko nie bije....:-(

Ostatnia edycja:
Mila80- to Ty młoda dupa :-)
A z tego co sie orientuje, dzieci mozna w spacerówce od 6 miecha wsadzać :-)

Aylin- patrzalam na eBay I nic nie widzialam, ale mam czas jeszcze :-)

Ann - co do kotów to mi było ciezko je odzwyczaić od spania tam gdzie nie trzeba ( gdzie miejsce dzidzi ) , w wyrku nadal śpią , zwłaszcza kotka ... , jak bylam w pierwszej ciazy to strasznie mnie pilnowała i kładła sie koło brzucha, nawet sie o niego ocierała. Do dziecka niechca zbyt podchodzić, ale jak przyjdą to sa kochane :-)
Ja tez kotkę wyganiam a ona zawsze uparcie wraca lol.

Olusia i jak , lepiej sie czujesz?

Lei - nie gadaj bzdur, napewno wszystko ok jest ... A poniedziałek juz niedługo :-)

Ja znowu z pecherzem cos mam , moze jutro wpadnę do kliniki, raz jest lepiej raz gorzej ... Ale nie tragicznie bo juz bym jechała ....

Karina34 Pobolewa mnie brzuch, mam skurcze nog, mdlosci i wymioty, pluca wypluwam..pol dnia w wc.. juz sama woda i herbata latam do wc..mimo ze biore czopki, bo tabletek to nie bardzo widze.. dzis znow mnie przegonilo.. praktycznie malo jem bo nie jestem wstanie.. dzwiga mi sie do gory..
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
nie mam juz sil, padnieta jestem itp.. no ale przejdzie mi.. odnosnie pecherza boli cie przy oddawaniu moczu?

To ponarzekałam sobie...:-(WYBACZCIE ZE SMUCE NA FORUM....:-(

Mila80- mlodziutka jestes
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

reklama
Olusia jakie to narzekanie? Wal śmiało co i jak , jak nie tu to gdzie? :-)

Nie, nie boli mnie przy oddawaniu moczu, wtedy juz dawno bym do lekarza leciała.., robiłam testy domowe ( takie paski na cukier, bakterie w jednym) i mi wyszły bakterie, a tak to czuje ze cos nie tak z pecherzem ...

Lei posta ci zjadło - znam to skądś lol

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry