reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia,
Ładnie Cie pogonilo.. Dobrze faktycznie ze to nie jakiś wirus bo jakby całą trójkę zlapalo to nie ciekawie..

Karina,
Piękna sesyjka:-) aż Milo popatrzeć :-)

Doli,
Cycniki - haha. Gdzie kupilas?. Ja mam jakieś ze dwa ale brzydkie takie, może tez się zaopatrze.

Lei,
Pilnuj dobrze swojego męża coby któraś nie podkradla.. ;p

Kuklaki,
Gratulacje, kolejna mamusia:-) :-)

Aga,
Wydaje mi się ze to normalne, zjada jednego cyca i widocznie wystarczająco się najada skoro nie chce drugiego. :-) ohooo no nie dziwo ta. Zaglaskali pewnie bobaska małego.. To na pewno z jednej strony mile lecz z pewnością wymeczylo dzieciątko.. Tyle nowych rak, zapachów, głosów..

Mila,
Masz racje, jak juz je to lepiej jedną cala piers dom końca.bo na poczatku lecą same węglowodany praktycznie, a im dłużej ciagnie tym bardziej pokarm pod koniec pozywniejszy jest.

A nas mieli dziś wypuścić. A się okazała żółtaczka i teraz Moja Kruszynke do inkubatora musiał am pod lampy dac. I tak mi jej szkoda ze płakać mi się chcę jak na nią patrzę.. Oczka zasłonięte, pewnie się chce przytulic a leży samiutka w jakimś plastikowym pudle.. ;(

Załączniki

• 1429449223308.jpg
    1429449223308.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Mila, Shamrota owszem z tym mlekiem macie rację że najbardziej wartościowe na końcu, dlatego mój je min 15 min z jednej chyba że je dalej :p i dalej to czekam a potem druga :p

Kuklaki gratulacje !!!!:)

Oltoma dzisiaj lepiej. Nadal największy problem mam z siedzeniem wstawaniem itp bo szwy bola i hemodupki wylazly...-_- no i piersi bola bo mały to nerwus i jak mu sir nie uda dobrze zlapac to zaplacze i tak mocno łapie w złości i ciągnie że masakra...

I jutro idziemy pewnie do domku bo wszystko jak na razie ok wiec super ^^

Pat, a masz koło do siedzenia? Ja nie korzystałam ale w poprzedniej ciąży w szkole rodzenia namawialy położne aby sobie kupić takie poporodowe albo takie dziecięce ratunkowe. Ponoć mniejszy ból przy siedzeniu...

reklama
No właśnie nie...myślę że teraz i tak juz z dnia na dzień będzie coraz lepiej. W domu to już w ogóle :) tutaj łóżka są takie wysokie że masakra :o dlatego sir mecze 10min żeby wstac

Do góry