• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Olusia,
Ładnie Cie pogonilo.. Dobrze faktycznie ze to nie jakiś wirus bo jakby całą trójkę zlapalo to nie ciekawie..

Karina,
Piękna sesyjka:-) aż Milo popatrzeć :-)

Doli,
Cycniki - haha. Gdzie kupilas?. Ja mam jakieś ze dwa ale brzydkie takie, może tez się zaopatrze.

Lei,
Pilnuj dobrze swojego męża coby któraś nie podkradla.. ;p

Kuklaki,
Gratulacje, kolejna mamusia:-) :-)

Aga,
Wydaje mi się ze to normalne, zjada jednego cyca i widocznie wystarczająco się najada skoro nie chce drugiego. :-) ohooo no nie dziwo ta. Zaglaskali pewnie bobaska małego.. To na pewno z jednej strony mile lecz z pewnością wymeczylo dzieciątko.. Tyle nowych rak, zapachów, głosów..

Mila,
Masz racje, jak juz je to lepiej jedną cala piers dom końca.bo na poczatku lecą same węglowodany praktycznie, a im dłużej ciagnie tym bardziej pokarm pod koniec pozywniejszy jest.

A nas mieli dziś wypuścić. A się okazała żółtaczka i teraz Moja Kruszynke do inkubatora musiał am pod lampy dac. I tak mi jej szkoda ze płakać mi się chcę jak na nią patrzę.. Oczka zasłonięte, pewnie się chce przytulic a leży samiutka w jakimś plastikowym pudle.. ;(

Załączniki

• 1429449223308.jpg
    1429449223308.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Kuklaki gratulacje !!!!:)

Oltoma dzisiaj lepiej. Nadal największy problem mam z siedzeniem wstawaniem itp bo szwy bola i hemodupki wylazly...-_- no i piersi bola bo mały to nerwus i jak mu sir nie uda dobrze zlapac to zaplacze i tak mocno łapie w złości i ciągnie że masakra...

I jutro idziemy pewnie do domku bo wszystko jak na razie ok wiec super ^^

Pat, a masz koło do siedzenia? Ja nie korzystałam ale w poprzedniej ciąży w szkole rodzenia namawialy położne aby sobie kupić takie poporodowe albo takie dziecięce ratunkowe. Ponoć mniejszy ból przy siedzeniu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry