Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A i tez klade tylko na boku bo sie boje na pleckach ze nie bede patrzec i jej sie uleje.Korzystaj z chwilowego wolnego)
Jezu jak mnie bolą te plecy ;( masakra..oddychać się nie da..leżeć się nie da i siedzenie sprawia problem bo oddychać ciężko..już nie wspomne o kaszlnięciu czy kichaniu :-/ byłam wczoraj u lekarza i powuedziała że przy kp dużego pola manewru nie mawięc paracetamol,plaster z apapu i maść..a to guzik pomaga a ból promieniuje na całą lewą stronę..
moja tez tak potrafi sie przeciagac nie puszczajac cycka - boliiiii
no i przez to ze tak czesto je to znowu mnie sutki bolatakie zmasakrowane
a i dziewczyny jak wam dziecko sie zachlysnie czy zadlawi albo bedzie plakac tak ze nie bedzie w stanie powietrza nabrac to jest na to bardzo prosty sposobwystarczy dmuchnac dziecku w buzie i od razu lapie powietrze
sprawdzcie
na mojej trojeczce wyprobowane
niezawodne
Myla kurcze wspolczuje tych placzow malutkiej
ja juz po wizycie u lekarza, wszystko się goi, na razie wygląda dobrzedr wyciągnął mi jeden szew bo mnie doprowadzal do rozpaczy! no i niestety nadal musze mieć dietę polplynna
normalnie wyć mi się chce za bułą jakąś! ale za to Lila na spacerku grzeczna, teraz ładnie ssie i pewnie znowu zaśnie. odpukać laktacje mi się trochę ustabilizowala i mała chyba nie jest glodna
ale jeszcze przedwczoraj była z tym masakra - ona głodna wyła a ja razem z nią z bezsilności. . ale na szczęście zostało mi trochę samozaparcia i teraz jest ok
![]()