reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Oby nic jej nie bylo. Mojego kuli 3 razy w szpitalu nie widzialam+ badania ze stopki co juz widzialsm.i po wyjsciu dwa razy ;/ to bylo najgorsze bo bylam przy tym a on tak plakal;/ i chyba czeka nas jeszcze raz morfologia bo mamy twraz leki - zelazo i inne witaminy. Najgorsze ze mu sie wkuly a krew nie leciala. To dla jej dobra choc wiem co przezywasz;/. A co zrobilas ze starszym?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tabasia uuuu oby to nic powaznego..! Trzymajcie sie!
Tabasia mam nadzieję że u was wszystko dobrze. Trzymam kciuki!
U mnie w szpitalu jak pobierali krew z pietki to strzykawka odrobinę wody z sacharoza podawali dzieciom żeby się nie stresowały. Mały sobie to ciumkal i nawet nie zapłakal
U mnie w szpitalu jak pobierali krew z pietki to strzykawka odrobinę wody z sacharoza podawali dzieciom żeby się nie stresowały. Mały sobie to ciumkal i nawet nie zapłakal
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Wlasnie wrocilysmy. Dojechala do nas moja przyjaciolka. Duzo mi pomogla i z mala i psychicznie! To nie rota a alergia. Jestem spokojniejsza. Super pediatra nas zbadala!! I wazymy 3920g 
Mamy tez wizyte u innego pediatry i dietetyka ze wzg na ta silna alergie. Ale to dopiero za ponad miesiac.
Na szczescie krwi nie pobierala.
Ok. Zmykam bo musze jeszcze dokonczyc prace i wyslac promotorce.
Dziekujemy za wszystkie kciuki :*
Mamy tez wizyte u innego pediatry i dietetyka ze wzg na ta silna alergie. Ale to dopiero za ponad miesiac.
Na szczescie krwi nie pobierala.
Ok. Zmykam bo musze jeszcze dokonczyc prace i wyslac promotorce.
Dziekujemy za wszystkie kciuki :*
reklama