Myla Novak
Fanka BB :)
No troszkę większe Kruszyński będą,w ogóle szok ze w moim mieście te czworaczki. A w ogóle jaki "Peszek" ze od razu 4 i żadnej dziewuszkiMyla widziałam, słodzinki małe, ale my takich kruszynek nie urodzimy nie licz na toheheheheh
ja mam grochówkę z wczoraj i tyle :-)
właśnie ciasto czekoladowe zjadłam

Wyjelas mi to z ust, z kad dziś tyle nowych mamus!! Witany witamy,proszę się rozgoscic ;-)Wenqing, Malwic i Asiaaaaaa witajcie.
Co dzis za dzien tyle nowych mam dolaczylo:-)
U mnie popadalo 20 min i juz sie przejasnilo.
Myla mam nadzieje ze to z powodu przeziebienia ten szmer i to nic powaznego, nie stresuj sie na zapas. Co do jeczmienia to pamietam jak bylam mala i robil sie jeczmien to mama sciagala obroczke (zlota) i pocierala i wtedy schodzilo, pozniej to mi juz tak zostalo jak tylko czulam ze cos sie robi to pocieralam przez chwile zlotym pierscionkiem albo obraczka![]()
Co do jęczmienia to ja mu zawsze dawalam pierścionek bo on ma często dość ten jęczmień ale teraz to zaczęło ropiec,zawsze miał tak pod skora tylko
A ja właśnie wrocilam ze sklepu i jem sniadanko, wszystko byłoby super gdyby nie fakt ze muszę dziś iść z małym kupić mu buty a tak mi się nie chce lazic w taka pogodę!!!

:-)
wiem marne pocieszenie, ale sama nie będę