ja mialam taka w Luxmedzie przy starszakach , pozniej przestalismy do niej chodzic bo nigdy terminow nie bylobabka jest genialna normalnienie wspominając, że pamięta dzieci z imienia i nic mówić nie muszę!
![]()

a my wcale do niej nie przyszlismy tylko do chirurga ktory przyjmwal obok wiec nie miala naszej karty czy nazwiska na liscie oczekujacych normalnie po glosie poznala
Tabasia nasza wierzga tez i jak za bardzo machnie nogami to od razu fontanna z buzi leci haha
Ja do pupy nie uzywam NIC
dzisiaj z mama pojechalismy do innego miasta na cmentarz do dziadkow i w drodze powrotnej niby paliwa mi zabraklo , niby bo przed wyjazdem komputer pokazywal mi 70 km do przejechania a po 40 km pokazywal juz tylko 3 km
a ze to diesel to stanelam na poboczu zadzwonilam po meza zeby mi w karnisterku przywiozl paliwo (na szczescie blisko domu juz bylismy) i okazalo sie ze jakis przewod paliwowy poszedl i spod samochodu cieklo przepakowalam dzieci i mame do drugiego auta a meza z zepsutym zostawilam hihi
mam nadzieje ze szybko nam sie naprawi bo mama chce mi zrobic prezent urodzinowy i zabrac nas do Uniejowa do term

najlepszy last minute bo darmowy haha hahaha