reklama

Kwietniowki 2015

a u mnie dzis rano jeszcze cos slonca bylo a teraz juz totalne chmury... wiec dzis nicic z opalania, ale cos za cos, chociaz goraco nie bedzie, moze i tak posiedze na balkonie z mala :P

Hmm i co po takim krotkim smazeniu masz efekty ? :)
ja to glodna chodze non stop, nie wazne czy dzien czy noc, tyle ze w nocy nie chce mi sie wstawac i robic sobie :P

reklama
najpierw narzekaly ze zimno teraz ze goraco ;) nie dogodzisz :)
mi ciepelko nie przeszkadza ale tez i 30 stopni to u nas rzadkosc :// wczoraj bylo 27 z lekkim wiaterkiem i bylo idealnie nawet dla dziecka bo ciagle prawie spala
dzisiaj juz tylko 23 i zachmurzenie duze :/

Mlodsze masz na cycku wiec nie złapie nic. A starsze - moja w Egipcie, i na Cyprze nic nie zlapala. A jadla i pila wszystko. Dostawala ze środków zaobiegawczych cole.

A domki www.domki- maris.pl

Dziewczyny ile jest ważne skierowanie na badania??

Dobry

Doli przed szóstą bosh, to dopiero pół nocy u nas.

Aga fajnie że ciche dni przeszły, oby się poprawił i to na stałe.

Ja musze iść wstawić plombe bo mi już dawno wypadła jeszcze orzed ciążą i co zjem to mi tam wchodzi. Mój podjechał do polskiego sklepu i kupiłam Karmi i sobie teraz pije. Pycha jest.
U mnie też gorąco a we wtorek ma być 38°. Jeszcze w.tym tygodniu wieczorami było troszke chłodniej a już ze 2 dni gorąco i bedzie problem ze spaniem.

Babydust to ty chyba gdzieś blisko mnie bo taka sama pogodę mam ;)

Aylin skierowanie wydaje mi się ze miesiac, ale glowy nie daje

Kuklaki no oby... ;)

Hmm chyba któregoś razu spróbuje to karmi

A mi sie wydaje ze skietowanie do specjalisty i na badania nie ma waznosci od okolo roku chyba. W przychodniach itp same nie wiedza ale ja mialam na badania juz 3 miesieczne i chcial nowe to mi powiedzoaly ze jest wazne ze teraz na daty nie patrza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry