Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi gin dziś powiedział, że na USG za tydzień (3.10) może być dzidziuś za mały, żeby przezierność karkową i inne zrobić.... Dziecko musi mieć min. 4,6 cm od czubka głowy do końca pupki. No nic, za tydzień się dowiem, czy muszę dodatkowy termin w przychodni zaklepać
Mi TSH 3-generacji (??!!) wyszło 1,84 ml U/l a norma jest między 0,33 - 4,59, wiec raczej OK.
No właśnie doczytałam, że jesteś po 5-ciu porodach !!!! Matko Boska, jak Ty to wytrzymałaś ??? Medal Ci się należy !!!
Ja miałam dłuuuugo traumę po porodzie mimo, że od razu dostałam znieczulenie...
Ale przytulać się nie mogłam jeszcze rok po porodzie, bo mnie te szwy cholerne bolały, do dziś mi to jakoś mniej smakuje niż przed porodem, boję się, co będzie po drugim.
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMCIE !!!
Kiepska pogoda to chętniej dołączacie![]()
Tego sie obawiam ze gdzies mnie zlapie i wstydu sie najemKajka przykro mi.
Mi odeszly wody jak na filmach... Żeby było mniej romantycznie to w spożywczym podczas schylania się po cukinie na grilla. Przyjaciółka do tej pory mi wypomina ze tego wieczora glodna byłabyliśmy wtedy na diecie wegetariańskiej.... Ciążowej. Tj odrzuciło nas od mięsa. Zresztą mnie teraz też.
Mam 31 lat w lutym skończę 32
Urodziłam sama bo położna przyszła do pokoju 15min po tym jak dzwoniłam że mam parte (to było w Hiszpanii tam ma się osobny pokój) Gdy przyszła ja już byłam 10min po porodzie i tuliłam mojego Aniołka. Mój synek zmarł w 38tc przez węzeł na pępowinie.