reklama

Kwietniowki 2015

Kajka to ty jak moja przyjaciółka. Jak wyjechali to też ani słowa. Teraz siedzą już chyba 10 rok i obydwoje płynnie po hiszpańsku mówią. Z tym ze wynajmują mieszkanie bo ciągle liczą ze wrócą na stale do polski. Tu nawet 3 lata temu kupili.

reklama
Jak dla mnie hiszpański jest najłatwiejszym językiem. My niestety musieliśmy wynająć komuś nasz domek i wrócić do Polski. Jeśli nie my to może dzieci będą chciały tam wrócić. Język znają. Syn ma już prawie 15 lat może będzie chciał tam studiowac. Zobaczymy.

Myla a Ty kiedy mialas okres? Bo nie wiem czy suwaczek mi sie dobrze ustawil ja mialam 14 lipca okres mam na 20 kwietmia termin

Asiulka, no to dobrze Ci suwaczek liczy :)
Okres miałaś 1 dzień przede mną, to i planowany poród 1 dzień przede mną :)
A co będzie w praktyce to się okaże... długość cyklu też się liczy, ja zawsze miałam co 30 dni, a potem mi się wszystko rozregulowało, 3 miesiące przed zajściem w ciążę to huśtawka była na maksa, dlatego tak późno się dowiedziałam, że w ciąży jestem, bo myślałam, że jak zwykle okres mi się spóźnia.

Tez mam w rodzinie przypadek emigracji spontanicznej, bez znajomości języka. Na początku było ciężko, ale teraz okazuje się, że to była najlepsza decyzja :-).

Kajka, Olusia - tez myślałam o nauce hiszpańskiego l, ale na razie odpuszczam. Moze kiedys :-). Dużo rozumiem, bo uczyłam się francuskiego kilka lat.

Renatka - ja w kwietniu odstawiłam tabletki i tak mi się cykl rozregulowal, że miałam nawet po 40 dni. Dlatego dzidzia jest o tydzień młodsza niż z om :-).

reklama
Hej laski,

Powrotu do zdrowia wszystkim chorowitkom i chorym rodzinka.

Renatka gratuluje dobrych wynikow, ja tez jestem z malodzietnej rodzinki tylko ja i brat, moj brat jest starszy i 3 lata po slubie ale narazie nie maja dzieci a moje pierwsze wiec zobaczymy ile kto bedzie mial:-)

Kajka wspolczuje straty i gratuluje jednoczesnie takiej licznej rodzinki, ja zawsze sobie wyobrazam ze to tak fajnie tyle dzieci

Tabasia jak tam badanie?

Dziewczynki spadam bo za 20 min mam byc w pracy a jeszcze nawet sie nie ubralam.
Milego wieczorku!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry