Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
spróbuję się dziś lub jutro ogarnąć z tym fb. asiaWro - może tak jak ja ząłożysz lipne konto tylko na potrzeby kwietniówek? założyłam juz sobie lipnego maila, zeby się zarejestrować, a później spróbuję ogarnąć fb. nigdy nie miałam tam konta i nie chciałam zakładać, ale już sie przyzwyczaiłam do dziewczyn z forum, a poza tym można tu jednak uzyskać wiele cennych rad
Mi też spadła waga do tej sprzed ciąży, ale ja w jej trakcie nie przytyłam, tylko przybrałam to, co dotyczyło ciąży I teraz też tylko fałdka na brzuchu - trzeba się w końcu wziąć za siebie
aneczka,
to nic nie da. Fejs i tak będzie prześwietlał Twojego kompa i wszelkie operacje, jakie na nim przeprowadzasz, w tym bankowe. Imię i nazwisko w necie to nie problem. Działania fejsbuka są problemem. Ja z niego definitywnie zrezygnowałam Na forum bb jednak chętnie zawsze wejdę
Dzisiaj postanowiłam Małą zabrać na zakupy do Ikei. Było dobrze, dopóki nie wsiedliśmy do samochodu by wrócić do domu Jak mi się dziecię rozdarło, to aż mi było szkoda, ale też i wstyd przed moimi rodzicami, z którymi jechałyśmy