Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kupowałam Wojtkowi i było ok. Są.inne.dla.dziewczynki inne dla chłopca wiadomo. Później tylko trzeba przelać do pojemnika.
Dzieci się nie "glodzi " do żadnych badań
Są badania, do których trzeba być na czczo ale bez przesady... Jak robiłam nawet usg brzuszka małej to mi zabroniono jej głodzic mimo, że dorośli mają to badanie ma czczo...
Ja też wymiękłam jak na jednej stronie przeczytałam, że przed zebraniem moczu od niemowlęcia dobrze jest to zrobić przed karmieniem. Nie wiem jak Wasze maluchy, ale moja drze się jak opętana jeśli najpierw nie dostanie "amu" po przebudzeniu
Jutro po dłuuugiej przerwie, w końcu wybieramy się z moim na randkę Mała zostanie z moją siostrą. Przyda nam się taka odskocznia, choćby na parę h...
Asia a moja to zależy czasem się obudzi i lezy spokojnie a dziś w ogole musiałam przesunąć jedno karmienie bo mala nie chciala, lapala cycka i zaraz puszczala, albo w ogóle sie odwracala