reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli superrrrr :-) zaraz ide fotke kuknac , mega gratki :-)

Aylin ja na opryszczkę tylko plasterki używam , zovirax mi wogule nie pomaga , a ja jak dostanę opryszczkę to ona jest wielkaaassssna ze nawet śmiać sie nie mogę bo myśle ze pęknie lol

Myla bedzie dobrze jutro :-) ✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Pat Gratulacje :-) synus hehe to sie tatuś ucieszył :-)

Miłego dnia :-)

Sorki ze w skrocie ale nadaje z pracy.

Amisia ja mam detektor i w pierwszej ciazy sluchalismy serduszka. Jednak nie czesto bo maly sie duuuzo ruszal i n8e bylo takiej potrzeby. Teraz probowalam kilka razy ale jeszcze dzidzia za malutka i nie znalazlam. Jestem b.zadowolona z tego urzadzenia.

Olusia aaa taki tam scisly kierunek, jakosc,usprawnianie procesow i duuuuzo matmy :/

Pozniej Was nadrobie kochane ;)

Hej dziewczyny ale produkcja :-)
Sataga, Karina dużo miłości i walki w Was która daje wam siłę do działania super :-)
Tabasia poskromisz promotorkę w końcu jest Was dwoje :-)

Doliores najważniejsze że wszystko w porzadku a pani dr uczy Cię mega cierpliwości
Kajka myślałam przez chwilę o karcie ciąży w necie ale zrezygnowałam mam dwie papierowe od dwoch lekarzy i chyba starczy :-)

Pat super że wszystko ok :-) no i po cichutku gratuluje synka, może ja jutro też się dowiem kto mieszka u mnie :-)

Neta gratuluje wizyty i trzymam kciuki za USG daj znać jak będziesz po ! Udanego wieczoru i to nie jednego musisz nacieszyć się mężem

Spokojnego popołudnia ja idę na obiad

Tabasia mój młody się urodził w wakacje między pierwszym a drugim rokiem magisterki (z matmy :D) więc pierwszy rok z brzuszkiem a obrona z niemowlakiem :D Mi tam dobrze się z brzuchem studiowało niektórzy nawet lekko ulgowo patrzyli.

jestem juz w domu, kupilam sobie pierogi ale nie rozdzieliłam ich (mrożone) przed włożeniem do gara i mam breje masakra

Asiulka widac to nie Twój dzień dzisiaj :/ nie martw się jutro będzie lepiej hehe :-D

Sataga i Tabasia podziwiam was nie chodzi o studia tylko o matme... ja bym nie dala rady.... ja na maturze nie zdawalam matematyki bo nie byla obowiazkowa.. bylam ostatnim rocznikiem ze stara matura... i dobrze... wolalam chemie czy biologie ale nigdy matmy.... :tak:

Ale mnie dzis od samego rana boli glowa... ech... :-( wiekszosc moich znajomych tez narzekaja na bol glowy...

A odnosnie brzuszka na studiach to pewnie sa malutkie przywileje... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry