Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asia moja jak babcie widzi to się wyrywa od razu bo chce żeby ona ja wzięła. Płacz jest jak ja wezmę na ręce zeby dała jej sie chociaż rozebrać
No i nie ma problemu zeby z nią została. Jeszcze mi papa zrobi i od paru dni buzi daje
Hello
O wasze babcine. Moja też zostaje jak trzeba ale to sie raz na ho ho zdaża. Do sąsiadki ją ostatnio zanosze jak chce poodkurzać bo mi ryczy jak tylko wyciągne odkurzacz, i siedzi z nią i też nawet nie chce do mnie jak po nią ide. A za mną też cały czas. Czasami sama się zabawi ale rzadko a jak co to musze być w tym samym pomieszczeniu.
A taka cycowa znowu że szok. Dzisiaj ją po spacerze rozbierałam a ta mi za bluzke ciągła żeby cyca dać.
Całe rano na cycu jak w łóżku i pół nocy też.
Kuklaki pewnie nie chce tak do Ciebie bo jak gdzieś indziej jest to wszystko Nowe i ciekawe
Moja tez jak gdzieś pójdziemy z nią to jak się zajmie to rodziców nie widzi. A potem jeszcze ciężko ja oderwać od zabawy
Heh ciekawe jak moja by miała jakby dalej karmione była... teraz to już nawet ja nie interesuje co ja tam mam. Szamocze się czasem po mnie ale nawet nie zwraca uwagi ze tam jest coś z czego jeszcze niedawno jadła
Ehh moja mama na szczęście nie nosi ale inne rzeczy czasem robi po swojemu. Daje jej czasem herbaty naszej zwykłej albo herbate Mojego gdzie on sporo slodzi...
A dziś jak zrobiłam soczku tylko kubek coś kapal i mówię ze nie dawać jej zeby sama piła tylko przytrzymać tą stroną co nie leci. To wzięła i z butelki jej dala... Jak ona z kubka już piję jakiś czas temu. Dziecko rok czasu i mam jej teraz butelkę znów dawać...
U nas kurde kolejny zębol wyszedł - 9 (czwórka,lewa, górna), myślałam, że mamy spokój na chwile, a tu lipa, i ta choroba, a zwłaszcza okropny katar to pewno przez to, swoją drogą zaraziła się od starszej, ale zębol dołożył swoje. W życiu na to bym nie wpadła. Przez przypadek coś mi białego zaświeciło przy zabawie, macam a tam ząbek.