Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Eh no boje się zarówno porodu bo już wiem co to nie czeka jak i potem zarwanych nocy no i oczywiście reakcji Niny na rodzenstwo i ogólnie jak poradzę sobie z organizacją życia Oby druga nie była podobna w pierwszych mc do pierwszej bo będzie ciężko no ale odwrotu nie ma
Trzymam kciuki żeby było lepiej. Jejku ja przy drugim bym chyba marzyła żeby chociaż było jak z majka bo zdarzało się ciężej być Ale porównując z innymi dziećmi to mieliśmy gładkie początki rodzicielstwa
halo ja jestem, rzadko ale jestem co u was?
U nas przygotowanie ciezko, ja sama z mala jeszcze szycie Majka gada i powtarza juz straaasznie duzo, a co u Was?
Hej my już z rodzeństwem Nina strasznie ciężko przechodzi pojawienie się konkurencji Budzi się w nocy z krzykiem płaczem w ciągu dnia często wpada w złość zazdrość jest płaczliwa Obraża się na mnie Nie ma lekko Zdrowych spokojnych świąt dla wszystkich!