reklama
Uwaga pytanie w eter pewnie odpowiedź będzie za parę mc
czy wasze dzieci już mówią? Moja komunikuje się częściowo ale tylko pojedynczymi słowami Wiem że niektóre dzieci już mówią w tym wieku zdaniami Jak to u was wygląda?
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Hehe Nina sobie wyobraź obsługę telefonu ma już w małym palcu Jeździ palcem po ekranie i wszystko sobie włącza sama Za nic nie chce oddać i oczywiście wrzask Generalnie u nas już bunt dwulatka mocno wyczuwalny może to kwestia pojawienia się siostry. Zawsze się śmieje że yt wie jak włączyć ale na nocnik siusiu nie potrafi
Kuklaki
Fanka BB :)
Moja pojedyncze slowa tez.
A pozatym czesto nie slucha. jej mozna tlumaczyc grzecznie i nic, jak nie wrzasne to ona sobie nic nie robi. Jak wrzasne to tez czasami oleje.
Szefu, robi co chce hahaahah.
A wasze jak? Spokojne czy z charakterkiem
Lookata moja tez wszystko sobie wlaczy i nie chce oddac i wrzask a siku tez nie, tylko na niby.
Ostatnio siadla na nocnik w ubraniach i cisnie ze niby kupa, potem wstala, urwala papier kuchenny, pozwijala go i ze niby wyciera tylek, myslalam ze padne. A jak mowie zeby sidla gola to nie
A pozatym czesto nie slucha. jej mozna tlumaczyc grzecznie i nic, jak nie wrzasne to ona sobie nic nie robi. Jak wrzasne to tez czasami oleje.
Szefu, robi co chce hahaahah.
A wasze jak? Spokojne czy z charakterkiem

Lookata moja tez wszystko sobie wlaczy i nie chce oddac i wrzask a siku tez nie, tylko na niby.
Ostatnio siadla na nocnik w ubraniach i cisnie ze niby kupa, potem wstala, urwala papier kuchenny, pozwijala go i ze niby wyciera tylek, myslalam ze padne. A jak mowie zeby sidla gola to nie
No to u nas identycznie z tym podcieraniem Siada na ubikacje dźwięki wydaje wszystko na niby Nina nawet sobie wkładkę higieniczna w spodenki instalowala
ale jak zdejme ubranko to ani kropli nie zrobi
moja pomalu uklada zdania tzn takie proste typu"tata dal misia' ' pani dala serek", " pan idzie" "chodz ze mna" :0 nerwus tez jest, obraza sie ale ucieka wtedy do siebie i naprawde placze schowana
teznasladuje rozne rzeczy np dmuchabnie nosa 
reklama