reklama

Kwietniowki 2015

Co tu taka cisza?? Wszystkie na imprezę pojechały???

Tabasia zanim kupiec sodę to się dowiemy z usg- już w poniedziałek mam nadzieje

A w ogóle IDE sobie kilka dni temu i spotykam kumpele z pracy i mówi mi ze bardzo ładnie wyglądam.wczoraj wchodze do pracy a tam znajoma ze musi mi powiedzieć ze slicznie wyglądam... IDE dziś rano,idzie nasza fakturzystka, pyta czy rosne,czy ok i mówi: muszę ci powiedzieć ze chyba nici z córki bo wygladasz naprawdę ładnie!!! No porypalo ich... Poszlam z arkiem na spacer i mu to opowiadam, wracając on poszedł do domu ja weszlam do sklepu po pepsi i spotkałam znajomych wiec się zatrzymałam i gadamy...pytają jak się czuje,mowie ze juz coraz lepiej a oni mi na to ze tak w ogóle TO LADNIE WYGLADAM... Jeśli wierzyć w sny i wróżby o kradzieży urody to dupa...jest syn :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana toż to ja nic innego nie robie jak tylko jem:baffled: właśnie wcinam jogurta i zagryzam biszkoptami. 2tyg temu miałam 5kg na plusie
Też juz pare razy słyszłam że pięknie wyglądam. Nawet mój M to zauważył

U mnie odwrotnie z wygladem. Wczoraj spotkalam ciotke a ta ze strasznie schudlam czy oby napewno wszystko ok czy zdrowa jestem itp. Nie wie o ciazy. Jak widzicie dlugo bez Was nie wytrzymalam ;) i na tel jednak da rade pisac. Alan mnie obudzil i juz nie mam szans zasnac a w nocy tez 1,5 h bez spania.

Dziewczyny byłam wczoraj u lekarza i z tego co on mi powiedział to powinnam sie przenieść na forum dla marcówek :) Przesunął mi termin na 30 marca :) Ale jak dziecko będzie dalej tak szybko rosło to urodze gdzies w połowie marca :))

Anulka zostań z nami ..., bedziesz poprostu pierwsza :-) która urodzi :P

Dziewczyny ja nie wierze w to ze jak dziewczynka ma byc ze kobieta nie wyglada ładnie w ciazy .., wiec trzeba myślec pozytywnie ...

Co do zębów to ja problemu nie mam ( jeszcze, bo nigdy nie wiadomo ) bo 2 razy w roku chodzę na profilakse ( profesjonalnie czyszczenie ) i ogólnie mam dobry stan od kiedy nie chodzę do szkolnego dentysty ( bo tam to wiecej psuli niz pomagali).

Ostatnia edycja:
Hejka :)
Musze iść na kontrolę do dentysty. Ale zbieram sie juz 3 miesiąc.

Co do tego ktora kiedy urodzi - polowa z nas pewnie jeszcze w marcu:) od 36 tyg ciaze uznaje sie za donoszoną więc nic strasznego.
Na czerwcówkach pierwsze dzieci miałyśmy z kwietnia wlasnie

reklama
Hi! Wczoraj, dentyste też zaliczyłam.

To jak w ciąży się wyglada to moim zdaniem, nie zależy od płci dziecka.
Obie babcie by chciały wnusie i się nakręcilam na dziewczynke, usg dopiero pod koniec listada :'(

Śnił mi sie mój kierownik, że niby mnie potrzebują w pracy, ehh. Nie trzeba było mnie zwalniać :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry