reklama

Kwietniowki 2015

Dziewczyny ja mam siostrę prawi równo rok młodszą. mimo że nie bliźniaczki to zwłaszcza babcie kupowały takie same sukienki, spódniczki i inne pierdoły. Musiałyśmy chodzić ubrane prawie identycznie (różnica w kolorze - ja miałam czerwony a siostra niebieski). Ale kiedy poszłyśmy do szkoły to zbuntowałyśmy się jak Amisia.

Myla a Ty gdzie?
Ufo Cię porwało? :confused:

reklama
My z kajka mamy podobne brzuszki...:tak: wiec idziemy leb w leb he he ;-)

jesli chodzi o ubranka to nie wiem czy tak samo bede ubierac malenstwa czy inaczej.... ;-)

Amisia dobrze ze sie zbuntowalas !;-)

Myka
no w koncu... gratuluje udanej wizyty !:tak: ale masz wielkoluda...

Ostatnia edycja:
Widzę widzę... tylko mój komp ma jakieś problemy :baffled: Może dziewczyny za długo przy kotle tańczyły a zamiast Ciebie ściągnąć to mój komp szału dostał.

By the way super wieści!

Ostatnia edycja:
Dobry :-)

Szaj no ja tez nie mialam kiedy isc, ale teraz zarezerwowałam sobie czas dla mnie :-)

Aylin i Pat szybkiego powrotu do zdrowia :-) ✊✊✊

Kajka :-) gratuluje udanej wizyty ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Myla gratulacje :-) ♥️♥️♥️♥️♥️ dalej trzymam kciuki za dziewuche ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Miłego wieczorku :-)

Chyba muszę udać się do jakiegoś specjalisty...dzisiaj na papierze zobaczyłam krew i to nie malo, ze śluzem, oczywiście pierwsze co to myślę cos się dzieje z dzidziem...ale...okazało się ze to nie stąd...zalatwiam się z krwią...:( przypadkiem nie za wcześnie na żylaki itp.....?:(

reklama
Pat żylaki mogą pojawić się już w I trymestrze jeśli ma się duże zaparcia. Tak więc nie panikuj tylko idź do lekarza. Na pewno coś poradzi. I staraj się jeść jabłka to przyspiesza pracę jelit (mnie pomaga)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry