reklama

Kwietniowki 2015

Doliores sajgon normalnie, az mi sie pojawila scena z glupi i glupszy chyba gdzie cala lazienka w kupie,
a ty kochana to nie tlumaczylas ze papierem a nie reka:-D
Sorry ale nie moglam sie powstrzymac, a na pewno kazda by wscieklizny na ten widok dostala wiec nie przejmuj sie nie jestas zla

reklama
Doli usmiałam sie jak sobie to wyobraziłam
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
ale faktycznie mialas prawo sie wkurzyc... pewnie zaaragowalabym podobnie - to chyba normalne. i nie mow ze jestes ta zla.... kazdy by sie wkurzyl i mial nerwy !

Myla pisalam pare postow wyzej : bo Milia sie pytala... Ja mam blizniaki dwujajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

a kaja ma jednojajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Odnosnie hemoroidow to ja mialam kiedys przepisana taka masc Posterisan H bo przy zalatwianiu sie pojawiala sie krew...
A widzisz o kajce doczytalam a o Tobie nie...czyli ty możesz mieć Parker a kaja na pewno jedna płeć tak? A te kosmowkowe owodniowe to dla mnie czarna magia ja tylko wiem co to jajowe są :-D

Doli oszalalam!!!! Gowniany dzień...:-D:-D

Myla Novak tak wlasnie ja moge miec parke, chociaz 2 dziewczynki tez moge miec no bo jak dwa zarodeczki wiec moze byc roznie .. zobaczymy a kaja albo dziewczynki albo chlopcy... :tak:

Dziewczynki takie pytanie a wy przytulacie sie ? czy macie celibat?:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry