Aylin ja wlasnie tych kopertowych nie lubię, za duzo zapinania i mam wrażenie, ze dziecku nie wygodnie. Choc kupiłam taki zestaw z hm na 62, bodziak spodenki krótkie i czapka. Zestaw różowy z motylkiem choc chcemy chłopca haha
Olusia współczuje z tym jedzeniem. Ja z kolei mam swoje typy śniadaniowe. Najpierw były przez kolka tyg kanapki z żółtym serem (jednym konkretnie), inaczej wymiotowalam, potem tosty z dżemem pomarańczowym (tylko! Po truskawkowym paw..) a teraz z oliwa, serkiem i awokado..ale czuje, ze mi sie przejada i mam ochotę na owsiankę z bananami i cynamonem
Neta, ja tez lubię ciuchy z Zary, szczegolnie bluzki i pumpy (wygodne, nie cisną brzuszka). Teraz udało mi sie kupic śliczna kurteczkę zimowa dla małej i na wiosnę granatowa pikowana, cudeńka maja. Ja mam ten plus, ze sa te bazarki (flohmarkty) i kupuje używane rzeczy jak nowki i to samo zabawki a jak nowe za 0,50-5€. A zdolności manualnych zazdroszcze, samemu zrobic ubranko do chrztu, marzenie!
Jaga, jeszcze zanim planowałam dziecko to przez kolka lat miałam koszmary, ze np mam dziecko, przystawiam do piersi a nie mam mleka i to dziecko plaaaacze i płacze..albo, ze cały dzien zapomniałam nakarmić bo sprzątałam, byłam ns zakupach i mi sie pod wieczor przypominało, ze jestem mama...jak mnie to stresowało!! Co jakis czas nawracające takie 2-3 sny, ze nie potrafię sie dzieckiem zając..
Margo to super
Marela, ja to samo. Tak to plackiem leżałam a ostatnio energia mnie rozpiera. Wczoraj zakupy wielkie z mała na rękach, dźwiganie tobołków, sprzatanie, gotowanie, wszystko w biegu! Sama widzę, ze przeginam ale aż mi sue ręce trzęsą jak mam tyle siły i radość mnie ogarnia, ze moge i mi sie chce. Przedwczoraj do nocy pranie robiłam, szczęście, ze suszarka jest to raz dwa i wszystko zrobione. Gorzej jak przychodzi wyrównanie za prąd hahahahaha...