Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aylin ja wlasnie tych kopertowych nie lubię, za duzo zapinania i mam wrażenie, ze dziecku nie wygodnie. Choc kupiłam taki zestaw z hm na 62, bodziak spodenki krótkie i czapka. Zestaw różowy z motylkiem choc chcemy chłopca haha![]()
wczoraj kumpela mnie pytała ile moja corka ma kurtek zimowych, policzyłam, ze 8 ;-) plus 7 na wiosnę 

Tez miałam dzjsjanw głupi senśniło mi się ze ja już byłam w zaawansowanej ciąży i miałam niedługo radzić i tu ni stad ni z owad zaczęła rodzic moja kuzynka która nawet nie jest w ciąży
i rodziła na dworze, jakiś szpital polowy, cala rodzina była przy jej porodzie a wokół nas jakieś samochody, uzbrojeni faceci
ona miała jakiś dziwny zniekształcony brzuch i sobie rodzi i rodzi, miejsce gdzie rodziła była ogrodzone niskim plotkiem i nagle podjechaly jakieś samochody z uzbrojonymi mężczyznami i zaczęło strzelać
ona dalej rodziła a ja się schowałam za samochód z jakimś przystojniakiem i on wybijał tych złych a ja biedna nie wiedziałam co robić..i w końcu tamci którzy zdołali przeżyć uciekli a ja patrzę a ten przystojniak co mnie tak bronił kulkę dostał w cudowną klate !
krzycze żeby go ktoś ratował to go zabrali na noszach a w tym momencie moja kuzynka urodziła córkę
i nagle cała akcja przeniosła się do mieszkania gdzie siedzielismy z całą moja rodzina i M. A co się stało z moim przystojnym obrońcą nie wiem...
![]()
![]()