Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuklami mi wyłażą co chwila jakies cudeńka![]()
Margo może chodzi o to, że promienieje się pryszczami ?![]()

zaczęłam nosic ortezy, jedna, druga i jeszcze inna. Jak przestałam karmić to dostałam zastrzyk z kortyzonu, cud miód. W międzyczasie od przeciążenia drugiej ręki zrobiło mi sie to samo ze ścięgnem od małego palca w prawej ręce. I co znow orteza (w dwóch wyglądam jak niedoszły samobójca...) zastrzyk z kortyzonu, ktory nie pomógł, masaże ktore nie pomogły, prądy, zero poprawy. I tak żyje z tym i czekam na dzien kiedy przestanie bolec. Najgorsze jak kciuk sie zablokuje (włókna sztywnieją i nie ślizgają sie po kości) ból niesamowity i nic nie mozna zrobic póki nie kliknie spowrotem
Aha bo kciuk sie odezwał z momentem zajścia w ciąże i zastrzyku mi nie wolno !!

masakra ja mam dzisiaj jakiegos mega głodomora a WY o bigosach, tostach tu piszecie....
a ja do 20 w pracy ...
a obiecałam sobie ze po 19stej nie bede jadla - nio ale dzis nie dam rady musze zjesc jakas pyszna kolacyjke![]()
dziękuje za miłe przyjecie
aylin :-)
jak widać po suwaczkach nie jest to moja pierwsza ciąża , mam już w domu jednego łobuza - Wiktora z czerwca 2012 , mam również na koncie jedna stratę :-( dlatego też ta ciąża jest dużo bardziej stresująca :-( puki co wszystko idzie w dobrym kierunkutym razem również dużo gorzej z samopoczuciem , ale mam nadzieje ,że niedługo się poprawi
w związku z powyższym obecnie już na l4
aha, no i jestem z okolic grodu Kraka i w słusznym wieku tzw. chrystusowym :-)
czytałam. juz kiedyś. I zastanawiam sie gdzie mozna zakupic witamine c lewoskrętnąJaga to bardzo słabo z tymi zastrzykami, antybiotykami itp. Wiecie ja naprawde nie lubię tych chemicznych wspomagaczy choć wiem, że czasem bez nich sie nie obejdzie.
Przeczytajcie proszę ten art: Raport Klennera czyli czego nikt nie wie o witaminie C | Akademia Witalności
Nie jestem w stanie sprawdzić czy to wszystko prawda, ale od zeszłego roku cała rodzinka zakupiła mega puszkę witaminy c w proszku i codziennie dawkujemy, a w okresie takim jak ten szczególnie.
Hej Kifsi Ty też czytaj![]()