Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

spokojnie, wszystko będzie Ok!!! nerwy i tak nic nie zdziałają!!!

mam Ci mówić BUŁA? 
ale nie piszę nic wiecej, bo nie wiem czy to to-chociaż jestem niemal pewna, że to dzidziol.. poczekam jeszcze
ja czekalam na meble do kuchni 2 msc po czym zamontowali mi i kilka szafek nie mialo frontów -nastepny miesiac czekania . Ale jak sie cos upatrzy i chce to miec to czlowiek jest w stanie czekac 
, a masz jeszcze mdłości ?
- moja porazka wychowawcza. No ale tesciowa z nim siedziala 3,5 roku prawie cale dni i tak go nauczyla ;/ Do tego zeby jadl babcia dawala jedzonko na zmiane tzn zupka np z ciasteczkiem, do tej pory jak je drugie danie to zamiast warzywek surówek itp tylko truskawki, jabłka, maliny. A trudno mu cos przetłumaczyc bo jest okropnie uparty -po mamusi :-(A ja zwarjuje dzis ...
Czekałam 3 miesiące na kanapę i co ..., dali mi ja bez stopek ..., na czym ja mam to kuzwa postawić??? Na pipie chyba![]()
hehe tam na dole pisze ze czas oczekiwania 17-31 dni. Poczta chińska jest jeszcze lepsza od polskiej....Lei znam te zamówienia z Chin lol i te czekanie .... Na eBayu tak często mialam ..., za to cenna jest super.
A dziś szkoła obchodzi 60-cio lecie i Cypriana klasa ma w kinoteatrze przestawienie a Cypriana od wczoraj trzęsie. W głowie mu się kręci,teraz tez wstał i dalej to samo,wziął na noc paracetamol i teraz tez. Jak mu nie przejdzie to będzie kicha![]()
niech teraz oducza dziecko...