Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
milia80 ja mam ten syrop bo bralam go jak mialam ok 2 tyg temu zapalenie oskrzeli.. wiec bralam antybiotyk , *spam*, vit c i herbata z miodem, cytryna i malinowa... tak zrobie jak mi nie przejdzie....
Zagladam zobaczyc jak Myla po wizycie noooo super!!
Wczoraj dostalam takiego ataku rwy ze myslalam ze sie z bolu zesram!!!!!! Do dzis mnie lupie. Masakra :/
Moj mlody tez sie nie przestawil i pobudka rano
Doliores probuje kwasnego moze sie obudzi hihi. Swoja droga jestem w 18tc (kiedy to zlecialo!!!!) I nadal nie czuje. A podobno w drugiej szybciej. W pierwszej poczulam juz w 16tc. Echhhh kazda ciaza inna
Olusia mam tyle nauki ze nie wiem juz jak sie nazywam
Biore urlop w przyszlym tyg. Mlody do przedszkola a ja do ksiazek... nie wiem jak ze wszystkim zdaze...
Kuklaki ok 19-19.30 śpi już ;-P także źle nie jest hehe
Renatka ja też muszę pokupowac coś, tylko niech ta płeć będzie na 100%
Olusia to Ty możesz mieć dwa różne tak? wspaniale :-) ja jem kanapki z czosnkiem i działa!!!
Tabasia no dokładnie, nie ma się co stresować ;-) ja poczułam ruchy w 1 ciąży w 18 tyg ale to było od razu dużo i codziennie a teraz to nie jestem pewna tak do końca, współczuje nauki teraz :/ nie dość, ze zmęczenie, ciąża, ciemno za oknem brrrr...
Myla, u mnie też dziewczynka, ale w ogóle siebie na liście nie widzę, gdzieś się mój priv do Ciebie chyba zagubił... termin na 22.04, imienia jeszcze nie mamy.