reklama

Kwietniowki 2015

milia80 ja mam ten syrop bo bralam go jak mialam ok 2 tyg temu zapalenie oskrzeli.. wiec bralam antybiotyk , *spam*, vit c i herbata z miodem, cytryna i malinowa... tak zrobie jak mi nie przejdzie....

jak nie urok to.... :-(

reklama
Dzięki dziewczynki :) a moja radość to Wam Asia może opisać i jak się denerwowalam przed USG podczas gdy Asia oczyściła szpitalne kafelki podłogowe :D

Żeby tylko Marcysi nic nie wyrosło ;)

A ogólnie mamy 4 chłopaków i 3 dziewuchy...nie za malo???ktoś jeszcze chyba był ujawniony...

Zagladam zobaczyc jak Myla po wizycie :D noooo super!!

Wczoraj dostalam takiego ataku rwy ze myslalam ze sie z bolu zesram!!!!!! Do dzis mnie lupie. Masakra :/

Moj mlody tez sie nie przestawil i pobudka rano :(

Doliores probuje kwasnego ;) moze sie obudzi hihi. Swoja droga jestem w 18tc (kiedy to zlecialo!!!!) I nadal nie czuje. A podobno w drugiej szybciej. W pierwszej poczulam juz w 16tc. Echhhh kazda ciaza inna ;)

Kuklaki ok 19-19.30 śpi już ;-P także źle nie jest hehe

Renatka ja też muszę pokupowac coś, tylko niech ta płeć będzie na 100% :D

Olusia to Ty możesz mieć dwa różne tak? wspaniale :-) ja jem kanapki z czosnkiem i działa!!!

Tabasia no dokładnie, nie ma się co stresować ;-) ja poczułam ruchy w 1 ciąży w 18 tyg ale to było od razu dużo i codziennie a teraz to nie jestem pewna tak do końca, współczuje nauki teraz :/ nie dość, ze zmęczenie, ciąża, ciemno za oknem brrrr...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry