reklama

Kwietniowki 2015

neta super, to mile fajnie jak sie ma takich wspolpracownikow
1zIggET8dLQXapoHBAA7

reklama
Dobry wieczór :-)

Dygotka mam nadzieję że przejdą Ci te bóle.

Alyn oczywiście że pamiętamy.
Neta fajna niespodzianka.

Dziewczyny a mój luby mnie dziś zaskoczył. Mieliśmy jechać na zakupy, żeby zrobić jakąś kolacje i ogólnie wypełnić lodówkę a zamiast tego mój kochany zaprosił mnie na romantyczną kolację do restauracji :-) Świętowaliśmy no bo w końcu wiemy kto tam mnie kopie od jakiś 3 tygodni :-)
Od razu mi się humor poprawił :-)

Neta pozazdroscic współpracowników :)
Margo pozazdroscic mężczyzny !;)
Ja zauważyłam że mój maluch zaczyna byc aktywny bo bardziej pikantym i intensywnym w smaku jedzeniu. Chyba pójdzie w smaki mamy i będzie lubuk jeść ostro :D bo M to tak nie bardzo...przy nim musialam oduczyc sir gotować ostrych potraw i niestety gulasz węgierski juz nie jest taki węgierski...:p

Margo super romantycznie i milusio! :-D

Ja na punkcie mojego to przepadam jak nastolatka, dzis tez mnie rozczulał słowami i gestami, uwielbiam takie chwile :-D

Hihi jak wróciłam to nie wiedziałam za co sie zabrać. Bo nic nie miałam do roboty, cu do wnie! :-D

Ide spać, miłej nocki mamuśki i brzuszki!!

Dobry :-)

Milia Barcelona piękna jest :)
Byliśmy z moim w maju na pare dni w maju jak Fc Barcelona miala mecz z Atletico - szkoda ze nie wygrali :(

ImageUploadedByForum BabyBoom1414729961.701379.jpg

Ale na zwiedzanie potrzebne sa nogi zapasowe lol juz sił nie mialam haha

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414729961.701379.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414729961.701379.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 55
Dygotka mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz :) ✊✊✊✊❤️❤️❤️

Marlea Gratuluje ruchów dzidzi :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Aylin pewnie ze pamiętamy :) :)

Neta super niespodzianka :)
Tez bym sie pobuczała lol haha ale to tylko przez hormony lol

Margo to zazdrościć tylko takiego faceta :) superrrr

A ja wczoraj terminy mialam i prawie ukończylismy pokój teściowej :)
Jeszcze szafa i pare dekoracji i finito lol do 24 szalałam lol

Olusia słonko trzymam kciuki za dzis :) ❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Ma ktos jeszcze wizytę ? Bo nie pamietam :(

Jesli tak - trzymam rownież kciuki :)
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Miłego dnia :)

reklama
Hejka ja juz od 5 nie śpię ale i tak lepsze to niż wczoraj. Maz pojechał z moim bratem po auto dla taty, 5h jazdy w jedna stronę, Karina moze w Twoje strony ;-) oznacza to, ze wszystko zostaje na mojej głowie :szok: bo juz jutro impreza...cos czuje, ze beda nerwy dzisiaj. O 10 przychodzą rodzice z dziadkami, mogłam jakieś ciacho upiec. Moze skocze do sklepu z mała bo nawet nic słodkiego nie mam :-D

Mam pytanko czy ktoras z Was zamawiała moze legginsy ciążowe na Allegro? Ja to jestem leginsiara a w sklepach jeszcze nie widziałam ocieplanych na jesień/zimę. Moze któraś moze cos polecić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry