reklama

Kwietniowki 2015

hej ale się dziś wyspałam , spałam do 7 :szok: rarytas, mąż pojechal mi zawieźć zwolnienie i zaśw. do pracy i pocałował klamke bo zamknięte , zostawil w skrzynce ale i tak czeka mnie dzwonienie rano w poniedziałek w zw. z tym :/

neta ale to miłeeeeeeeee ;-) powinnaś sie cieszyć

Margo zazdroszczę :D mnie z romantico czeka dziś uzupełnianie lodówki w sklepach hahaha

Pat mój też woli takie smaki, a hgerbate z cytryną też chyba lubi ;)

Lei a ile jesteście razem? :-) ja zamawiałam w tamtej ciąży, totalna porazka, szwy mi puszczały, materiał się przedzierał i takie białe niteczki puszczały, ale może to moja wina bo kupiłam złej jakości..

Karina to pochwal sie pokojem ;-)

reklama
Hej mamuśki
Dziś już mnie tak nie boli całe szczęście bo już stracha miałam
Wczoraj po pracy byliśmy tez na zakupach bo w lodówce światło tylko się zostało a po tym romantyczna kolacja w Mc donald

Dygotka, cieszę się, że Ci przeszło, może jednak na wszelki wpadek chociaż zadzwoń do gina?

Olusia kciuki za wizytę i poznanie płci maluszków :-)

Margo, super, że Twój M. tak o Ciebie dba i jest taki romantyczny :-)

Neta przemiła niespodzianka :-)

Ja niestety ruchów jeszcze nie czuję :-(

No i ja sie witam.
Wstałam dzisiaj o 7 jak mój szedł do pracy to się obudziłam prubowałam zasnąć ale nic z tego mam nerwy z moim od wczoraj sie nie odzywam, ciekawe czy zadzwoni z pracy bo ja nie dzwonie.

Dygotkaa dobrze że już ci lepiej, uważaj na siebie

Milia, nie martw się, ja raczej też jeszcze nie :-(. zanim coś się przez moje warstwy tłuszczu przebije, to potrwa ;-).

Dygotka, ciesze się, że już lepiej, mnie wczoraj też brzuch bolał, skończyło się na nospie.

Chętnie poczytam Was jeśli chodzi o leginsy ciążowe, jestem zielona w temacie! A spodnie zaczynają cisnąc...

Karina, poszlabym na mecz Barcy, ooo tak!

Neta, super niespodzianka, u mnie też pewnie coś wykombinuja o ile ich znam. Nigdy nie zapomnę swojego biurka panienskiego, jakie zostałam w ostatni dzień przed ślubem :-D.

W ogóle mam depreche z dwóch powodów...jeden już opisany, pewnie niektóre juz czytaly. Drugi to koncert mojego kochanego Robbie Williamsa u mnie w Krakowie! <3 tylko kiedy? 17 kwietnia! A ja termin mam na 16! Wczoraj w robocie to myślałam, że się poplacze, musiałam aż do ubikacji uciekać :-(. Tyle czekałam, a kiedy w końcu przyjedzie, to nie będę mogła pójść :'(.

Mam wizytę we wtorek, zmolestuje gina, żeby szukał siusiaka bo wszyscy wokół wróżą mi chłopaka, sama sobie też. Może być to dziewczynka, bo miałam bardzo późno owu, a po planowym jej terminie, nieco zwolnilismy ze starankami. Ja chcę już wiedzieeeec!

Miłego piątku :-).

Szaj ja też chciałam na Robiego jechać ale cóż innym razem niestety

Dziś daje ba luz i nic nie robie idę z Antkiem na spacer kupimy dynie i zrobimy lampion
No i może znajdę do smyka bo czapkę dla synka musze kupić zimową bo mu łeb rośnie aż strach

HEj słoneczka
Nie nadrobie was za chiny ludowe. Piszecie jak najęte a mnie czasu brak na czytanie.
Gratuluję ruchów dzidków. Mnie jakoś nie chce dzidek pokazać ,że jest. No może z ilka razy w zeszłym tygodniu coś tam mi się zdawało. Ale jest jeszcze wcześnie a nadmiar tkanki tłuszczowej jest duży.

Gratulacje za pozytywne wizyty i wieści. Ja mam teraz wizyte 12 listopada. To będzie 18 tydzień ciekawe czy pokaże dzidek co ma lub czego nie ma między nogami. W sumie nie przykładamy takiej wagi do tego kto to tam mieszka ale fajniej byłoby zwracać się do brzucha imiennie niż bezimiennie. Taki głupi nawyk po 1 ciąży:D

reklama
dygotka możesz jeśc maca??? lol ja nie jestem w stanie nawet 20 metrów od niego przejść bo tak śmierdzi :/

milia spokojnie, pewnie poczujesz na dniach, daj sobie tydzień :-)

Kuklaki a czym Cię tak wkurzył?

Szaj ja kupiłam dresowe ciążpowe, są super ---> Product Detail | H&M PL takie mam tyle, że jasno szare, chodzę w nich normalnie bo nie są takie "domowe wieśniackie :P " co do koncertu to samo wczoraj pomyślałam!!!!!!! nie dosc, że pod nosem moim to albo będe świeżo rozpakowana albo w trakcie kuźwa jaki pech hahahahahaha :-D

Jaga e no to powinno być już widać :D może się uda :D ja się nastawilam na chlopca, chociaż to nie na 100% :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry