reklama

Kwietniowki 2015

Dzieki milia, już mu mówiłam tyle razy żeby pomyślał zanim coś powie, ale facet to facet.
A ostatnio non stop sie pyta czy mam problem z jego mamą ale już to sobie wyjaśniliśmy przedwczoraj.

Milia ja też nie czuje tylko czasem mi sie cos wydaje ale nie jestem pewna, nie przejmuj sie jeszcze czs u każdego inaczej

reklama
Vesunna no chodz by z Tobą stadion zwiedził :)

Milia a co z internetem ? Moze tam spodnie zamówisz ??

Kuklaki tak to jest z facetami ze nas czasem nie rozumia :(
Bedzie lepiej :) głowa do góry

Nadzieje ja tez muśnięcia czuje i nic konkretnego jak do tej pory ..., wiec sie nie martw ..., każda ciaza jest inna ...

Kulaki, Grecy i Włosi zdecydowanie za bardzo przywiązani są do swoich matek... powinien bardziej Tobą się przejmować, mieszkasz w jego kraju, jesteś zmuszona do respektowania jego kultury, Twoja rodzina jest daleko, mógłby naprawdę jakoś zadbać o to, żeby było Ci łatwiej i żebyś miała w nim bratnią duszę, a nie musiała się cackać z nim i z jego rodziną... może on wychodzi z założenia, że musisz się dostosować skoro tam mieszkasz, no ale ciekawe, jak poszłoby mu dostosowanie się do mieszkania w Polsce... niech się wczuje trochę w Twoją sytuację.
Zajmij się czymś przyjemnym dla poprawy humoru :-)
Ty chyba też jesteś w 16 tyg.? ja nawet muśnięć nie czuję, ani bulgotania, a tak się mocno rusza dzidzia, widziałam na usg... też jakaś gruboskórna jestem chyba ;-)

Olusia, jak u Ciebie, już po wizycie?

Margo ja jeszcze drugie jakieś kupie takie "wyjściowe" albo oleje to i będę w dresach pomykać

marela dobre rozwiązanie hahahahaha może zgrałybysmy się z rodzeniem na scenie :P

Kuklaki o współczuje :/ :/ wyjaśnijcie sobie bo to takie głupie sytuacje a tylko się ciśnienie podnosi

mnie bolały plecy strasznie po bokach i przeszłlo dopiero po długim leżeniu na boku ;/ inaczej boli jeszcze gorzej

Karina, ja niewymiarowa jestem, muszę przymierzyć :-( a jak mam odsyłać i płacić za przesyłkę 2x to przy cenach ciążowych raczej mi się nie opłaci, wolę chyba już się wstrzymać i wyciągnąć mojego M. na jakieś większe zakupy do Krakowa, jak wyprzedaże się zaczną, a tymczasem muszę przestać jeść, żeby nadal się dopinać w swoich ;-)

Co do brudu w fast foodach to gin sie bardzo mylił. Mam znajomych i w maku i KFC i mówili że tam sa naprawdę rygorystyczne zasady higieny i oni nawet nie mogą podnieść czegoś co im spadnie na podłogę. Ma to leżeć dopóki nie zbierze tego osoba sprzatajaca żeby osoba robiaca jedzenie nie brudzila rąk. Ta sama osoba która pracuje w maku pracowała wcześniej w sphinxie (niby taka super znana ekstra restauracja) a mówił że tam na kuchni kucharze bawili się jedzeniem, spadało im na podłogę a później trafiało na talerz klienta...i nie są to pojedyncze osoby które mówią dobrze o maku i KFC a źle o znanych restauracjach :D

Dzieki dziewczyny za otuche, teraz była u mnie sąsiadka więc sie wygadałam, na szczęście polka nademną mieszka można się wybrać na kawe jedna do drugiej.

Doli mam nadzieje że przejdzie

Milia już mu to mówiłam że jestem tu sama i mam tylko jego.

Olusia wróciłaś od lekarza?

Karinka dzieki.

Też lubie dresy widziałam jedne fajne na ebay nie wiem jak z jakością ale ładnie się prezentowały. Ja to ogólnie ani się nie stroje ani nie maluje, lubie wygode, i przeważnie to co modne mi się nie podoba, ciężko żeby mi się coś spodobało. Modne są rurki a ja i tak w dzwonach chodze :-)

Pat nie zgodzę się..
bratowa w kfc robi, brat robił wczesniej i to nie tak do końca jest . :/ :/ jedna osoba robi wszystko, chyba, że maja dużą obsade to można sobie na to pozwolić, aczkolwiek po zjedzeniu kubełka i frytek w sierpniu tak się strułam, że rzygalam i miałam biegunkę przez 3 dni razem z lekką gorączką, schudłam 2 kg po tym wszystkim i nie tkne tego. a to ich pseudo swieże mieso jest mrożone.
lol

milia zapraszam przyjedź do mnie ;D ja też nie kupuje bez mierzenia bo jestem wysoka i ubrania się róznie układają

neta ja dziś zjadłam całą czekolade jak nigdy!! zaczynam się obzerać! a to chipsy a to słodkie..muszę sie opanować :cool:, a małego mam w p-kolu do 17 bo sobie zazyczył, że go tatuś odbierze wiec się relaksuje ;D

Kuklaki ja też stawiam na wygodę, co do makeupu robię delikatny nic więcej,

W ciąży zaszkodzić mogła Ci tez jednak ilość tłuszczu...tam niestety wszystko jest z głębokiego tłuszczu i organizm może się zbuntowac...ja ogólnie zawsze wolalam maka niż KFC więc sobie go nie odmawiam :p oczywiście nie jest to często ale lubię :)
U nas burgery lepsze robi mój M, ma jakiś swój przepis i smakuja dosłownie jak z maka :D

reklama
Hihi, Kuklaki ja też lubię dzwony :-) rurek nie mam żadnych, mam kompleks grubych ud i źle się czuję, tylko mąż mi właśnie jakiś czas temu "uświadomił", że dzwony są niemodne... i w tym sezonie jeszcze nie nosiłam, tylko bootcuty, ale właśnie, że je wyciągnę z szafy, z tego co pamiętam, są ciut luźniejsze w pasie od tych, które teraz noszę :-) Fajnie, że chociaż sąsiadkę masz Polkę :-)

Co do fast foodów, to o KFC i McDonald's też słyszałam dobre opinie odnośnie wszystkich procedur dotyczących przygotowywania posiłków, tyle, że jednak niezdrowe to... Chociaż ciągnie mnie teraz bardziej niż zwykle, ale staram się wtedy brać tortillę z grillowanym kurczakiem, nie ma tam tyle tłuszczu :)

Neta, to dzisiaj zaszalałaś :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry