Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Vesunna poszlam na to badanie - dzieki za cynk
podobno bylam pierwsza w tym jedynym labie w calym miescie ktory byl podany na stronie i babki nie wiedzialy do konca jak to zalatwic![]()
Ja na prywatne polowkowe idę 28 listopada, na refundowane z pakietu pracowniczego w Luxmed 8 grudnia. Musze mieć pewność co do płci przed świętami.
Doli, makabryczne terminy! Oby coś się wcześniej zwolnilo. Juz całkiem przechodzisz na prywatne wizyty?
milia najwyżej nie zapłace hahahahaha ;D
Pat no cos w tym musi być, jeszcze jeden specjalista super jest ale w luxmedzie do lutego terminów nie ma, lol..![]()
![]()
zjadłam 0.5 kg pierogów i tak mi źle teraz że nie wiem a chęci mam na bułke z serem a żołądek mówi stop![]()
Kuklaki, biedna, znowu straszne sny... a może za dużo filmów sensacyjnych oglądasz? ;-)
Nadzieja, czasem są takie gorsze dni, jutro będzie lepiejjakie zastrzyki robisz? heparynę?
Anemonne wow nieźle! Paryż.... :-)
Amisia ja we sobote jadę zobaczyć :-)
Kuklaki chciałabym, ale wizyty w przedszkolu i jazda autobusem nie pomaga mi w tym ;/ co jest lepiej to zaraz gorzej..
nadzieja...jutro będzie lepiej, zobaczysz, co Ty sobie wstrzykujesz????