Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tak naprawdę dzieciątko jest jeszcze malutkie, ma mało siły i nie może walić nas po nerach bo co byłoby później ;D zjedz coś kwaśnego albo słodkiego i połóz się na wznak i obserwuj :-)Hej dziewczyny
Ja tylko na chwilke po wizycie wszystko ok. Maluszek rosnie no i bedzie chłopak![]()
nic nie dzwigalam, ostatnie dni lezalam wiecej bo mnie brzuch pobolewal i bralam leki..A ja jednak mam kolke nerkowa :/ booooli. Poloze sie moze przejdzie. Jak nie to pogotowie :/ trzymajcie kciuki zebym wysikala tego kamola. Na poczatku roku mialam juz taki atak. Zrobili tomografie i powiedzieli ze czysto i wg nich to kamyk wyszedl sam. A teraz kolejny??? Kurcze nie sadzilam ze one sie tak szybko tworza!!
Glebsza penetracja dlatego boli u nas juz odpada ta pozycja a i na gorze tez sie mecze zostaje na lyzeczke pozycjaOlka ja się od poczatku intensywnie przytulam.co zmieniło się w ciąży to to ze ostatnio "na pieska" napierdziela mnie podbrzusze cholera wie czemu
![]()
Nigdy nie karmilam w miejscu publicznym nawet przy znajomych zawsze z mala szlam jak gyla pojedzona a w razie czego mialam butle naszykowama moim zdaniem obnoszenie sie z tym i nie zakrycie jest glupie Co innego zakrycie pielucha i karmienie dyskretneDziewczyny czytałam dzisiaj na fb dyskusję na temat karmienia piersia w miejscu publicznym. Zamieszczam link do artykułu na ten temat
Mama wyproszona z galerii. Kazali jej karmi
A jakie jest Wasze zdanie na ten temat???
Dziewczyny Wam lekarze tak pozwalają jesc nospe ile chcecie? Bo każda nospe nospe nospe, przerażacie mnie![]()
ja pryszcze mam na buzi na poczatku masakra teraz lepiej ale wyskocza wrrKifsi witaj, to mamy termin na ten sam dzien:-)
Karina tak to fajnie, tez bym chciala takie sny z orgazmami
Bigosu zazdroszcze tez bym zjadla mniam, ja zato pieke sobie znowu ta pyszna tarte.
Ktorej jeszcze w ciazy wywalilo pryszcze bo zapomnialam. Zeszly juz? Bo mi nie zchodza tylko nonstop nowe, cale czolo i skronie w pryszczach, a w dodatku swedza czasami.,
Mi goraca kapiel na plecy pomaga nie kapie sie we wrzatku to raz dwa nie leze na brzuchu by go nagrzewac...no, no, lody na kolację ;P
hi hi
Aurelka, cóż za smaki !!!
O matko !!!
Ja 2 kawałki pizzy wciągnęłam
a co to za gryzak ??? hmmm ???
Tabasia, trzymam kciuki, byś trochę zwolniła tempo , bo nam się zajedziesz.... a szkoda Ciebie by było
mam nadzieję, że rabat za to dadzą albo jakiś gratis.
Tak być nie może..
a mój nadal nie ruszył tych naczyń.... trudno. Jutro szukam mieszkania dla siebie i dzieci.
:-(
dziś jedno oglądałam, ale niewypał
no ja pierniczę !!!
Co za idioci nieodpowiedzialni !!! I to w Niemczech ??? W Polsce rozumiem, zdarzają się takie wpadki, ale żeby w DE ???
Przykro mi
no tak, a później dziwią się, że poroniły... gorąca kąpiel to pierwszy krok do poronienia !!!
Nie wiesz o tym Anemonne ???
:/
aj aj popraw się
![]()