Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karina lody pychaaaa:-) a tatuż bardzo ładny
Doli ja musze czekać aż do 3.12 :-( i wtedy już nie wyjdę z gabinetu jak nie potwierdzi na 100% płci
Ja jeszcze nie czuje ruchów..no chyba ze nie umiem ich rozpoznać aleraczej ichjescze brak a to już 18 tygodni... ale nic czekam cierpliwie może lada dzień..
Olusia jak u Ciebie? Czekamy na wiesci. Wszystko będzie dobrze!!
Olusia ... jeju caly czas mysle o Tobie .
Bylam z mlodym na basenie , teraz odpoczywam. Jeju jak bym zjadla swoich ruskich z mieta , ale nigdy nie cche mi sie robic bo mamy dosc dobre prawie jak domowe u nas w restauracji i na dodatek tanie wiec leń wygrywa. ;-)
No właśnie ja też od kilku dni zastanawiam się co z Renatką...
Olusia a co z Tobą?
Ja też tęsknię za ruskimi... tu niestety takiego sera na pierogi nie dostanę więc lipa. Pozostają wizyty u rodziców. No ale teraz mam szlaban na loty więc du... obejdę się smakiem... ech...
Hej dziewczyny,
Pisze dzisiaj do Was ze szpitala. Przyjechalam z okropnymi bolami brzucha ktore nawet po nospie nie przeszly. Leze sobie na patologi ciazy. Biore luteine i jakies kroplowki na podtrzymanie. Serduszko bije. Ale nawet badan mi rzadnych nie zrobili. Nic. Masakra. Mam ochote plakac.