Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziś na śniadanie miałam kanapki z domowej roboty wędzoną kiełbaską z ogórkiem kiszonym i kanapki z makrelą. Po wszystkim zagryzłam dwiema słodkimi pralinkami i popiłam sokiem pomarańczowym...
Później jeszcze jabłko do kolekcji...
W sumie wszystko by się zgadzało - północ, renifer, tylko śniegu brak heh
Kuklaki, po tamtej historii zrezygnowałam z takich prezentówale ja kiedyś w ogóle nie potrafiłam pohamować apetytu na słodycze, jadłam je nawet w nocy, co więcej, jak kupiłam coś słodkiego i nie zjadłam przed zaśnięciem, to wybudzałam się w nocy z myślą o batonie/czekoladzie i nie mogłam zasnąć, dopóki go nie zjadłam, czasem to były znaczne ilości naraz.
Ale to chyba przez samotność było ;-)bo odkąd mieszkam z mężem już nie jem w nocy![]()

a tak na powaznie to musisz miec dobra przemiane materii i nie masz tendencji do tycia skoro po tylu slodyczach nie tylas
Test glukozy miałam w10tc i była na granicy, miałam trzymac dietę ale trochę mi nie wyszło, teraz będę miała pewnie jakoś na poczatku grudnia.
Klaudia ja tez mam cały czas stan zapalny, teraz w dodatku drozdzaki jakieś ponoć a nic nie czuje. Wszystko będzie ok.
Wydalam 180zl a i tak nie kupilam wszystkiego.jestem załamana![]()
Mila siostro![]()
A u mnie jutro dokładnie 21 tydz i ciągle mam ochotę na różne smaki - zwłaszcza w dziwnych połączeniach. Myślałam że to tylko na początku ciąży hmmmDziś na śniadanie miałam kanapki z domowej roboty wędzoną kiełbaską z ogórkiem kiszonym i kanapki z makrelą. Po wszystkim zagryzłam dwiema słodkimi pralinkami i popiłam sokiem pomarańczowym...
Później jeszcze jabłko do kolekcji...
A przed chwilą zjadłam dwa kawałki chleba z czosnkiem i popiłam gorącą herbatką z sokiem malinowym - mam nadzieję, że pomoże na to moje przeziębienie (ostatnim razem zadziałało) bo wyglądam jak czerwononosy reniferW sumie wszystko by się zgadzało - północ, renifer, tylko śniegu brak heh
Wracam pod kocyk.