reklama

Kwietniowki 2015

Milia ciesze się ze tamto ci smakowało

to ja dziękuję za przepis :-)

Doli, myślę, że to nie będzie taki straszny widok :laugh2:jesteśmy z Tobą, dasz radę :-)
drożdżowe ciasta dla mnie są trudne, tzn. robiłam tylko takie z jabłkami i z kruszonką i nawet wychodziło, ale tak dużo roboty przy tym i nigdy nie mam pewności, czy dobrze wyrobiłam, a bułeczki drożdżowe to czarna magia dla mnie, nie wiem, czy kiedyś się odważę... nawet ciasta na pizzę nie robiłam i nie mam odwagi...

reklama
drożdżowe ciasta dla mnie są trudne, tzn. robiłam tylko takie z jabłkami i z kruszonką i nawet wychodziło, ale tak dużo roboty przy tym i nigdy nie mam pewności, czy dobrze wyrobiłam, a bułeczki drożdżowe to czarna magia dla mnie, nie wiem, czy kiedyś się odważę... nawet ciasta na pizzę nie robiłam i nie mam odwagi...

Milia ja tez mam problem z drożdżowymi choć akurat pizza wychodzi mi za każdym razem :-) Mam nadzieję, że kiedyś nauczę się piec również te drożdżowe bo jak na razie to tylko ciasteczka, biszkopty lub kruszony.

Amisia ty to zdolniacha jesteś!

Doli kciuki za wizytę!!

Dobry :-)

Niby wyspana jestem :p

Magdalena przykro mi z powodu córeczki Twojej kuzynki :(
To jest wielki szok dla rodziców , mam nadzieje ze sobie z tym poradzą ...
Trzymam kciuki za mała ✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Amisia :-) pyszności i bardzo ładnie wyglada :tak:

Doli trzymam kciuki ✊❤️✊❤️✊

Amisia to bardziej zyrafa niz zebra, tez kiedys taka zrobilam ale bialo czarna, twoje super wyglada:tak:

Ja ostatnio robilam drozdzowe ale mi srednie wyszlo i duzo z tym roboty, ja to zawsze wyszukuje na wszystko najprostrze przepisy, robie a jak wychodzi dobre to zachowuje
Milia kiedys znalazlam ciasto na pizze proste jak bys chciala przepis, ale nie puszyste tylko cienkie i chrupiace

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry