reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla jeszcze 1.5 tygodnia i miejmy nadzieje , że będziesz wiedzieć i przestaniesz męczyć ;D póki nie bedziesz miec takiego snu jak ja to nic się nie bój :-D

a mi się jakas infkecja chyba przyplątała, nie wiecie czy można clotrimazolum użyć? maść mam kurde no... -_-

Margo a masz ten pokój rodzinny w pakiecie?

Karina Ty będziesz brała rodzinny? U nas 250€ za 3 dni, maz bardzo chce i chyba weźmiemy, mała wtedy bedzie z nami cały dzien no i rodzice itd bo tak to 2 osoby sie zmieszczą do sali.

Do 15 jeszcze daleeeeekoooo...

Jesli bede rodzic w tym szpitalu co Emily to moge wziąsc , cena tez taka była..., bo wtedy tez brałam .., na całe szczęście ...
A teraz po tym co było z Emily to nie jestem pewna bo nie maja kliniki dziecięcej tam, ale lekarze byli szybko .., bo kliniki nie daleko sa...
Ale moj gin robi cesarki w tej bez kliniki dziecięcej ...
Dlatego nie wiem ..
Bedzie cesarka bez żadnego Alle , ale gdzie to jeszcze 100% nie wiem ...

Myla najwazniejsze zeby dziecko było zdrowe , reszta jest drugorzędna ...

Miłego wieczorku :-)

reklama
Karinka no oczywiscie ze najwazniejsze zdrowie. z Ksawerym też marzyłam o dziewuszce choc od poczatku bylam pewna ze bedzie chlopiec ale sie łudziłam jeszcze, oczywiscie jak juz sie okazalo ze to nie dziewczynka to kochałam z calego serca i zapomnialam jak to chcialam dziewuszke a teraz nie wyobrazam sobie ze zamiast mojego Ksawerka mogłaby być jakas dziewucha :-D

Lei czyli mamy rozumiec iz była chyba dziewucha i troche byłas rozczarowana tym faktem? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry