Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myla no tez tak przypuszczam. Poobserwuje jeszcze jak nie minie to zapycham do rodzinnego bo innej opcji nie mam..
Aylin a co znacza te wyniki bo ja sie nie znam.... glukoze mam na poczatku stycznia.
Aylin wynik po 2h masz na granicy ale to po 1 godzinie troche za wysokie
w rzadnym momencie dnia cukier nie powinien przekraczac 200![]()
Aylin na czczo nie jest ze ja mialam ponad 100 a kolejne miałam na granicy .
Klaudia, zgadzam się z Mylą, oni muszą coś robić, a nie siedzieć i czekać, infekcje się zdarzają non stop w ciąży, ale to nie znaczy, że nie można przez to dziecka ratować, zapytaj ich, gdzie mają swoją klauzulę sumienia, kuźwa mać...
Niedawno któraś dziewczyna pisała, której wody odeszły chyba w połowie ciąży, leżała i urodziła potem zdrowe dziecko!
A wiecie ze ostatnio co mowilysmy o tym zagladaiu pod maske ze wam zagladaja, na wizycie spytalam gina czy mi zajzy bo od poczatku ciazy nie zagladal to powiedzial ze w ciazy nic tam nie zagladamy tylko USG.![]()