reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja tez padam , segregowalam ubranka od Emily..., i ja eksmitowalam lol. Trzeba powoli robic miejsce na Kubusia :p

Vesunna jako ze byłaś pierwsza co do ubranek i bedziesz miala dziewczynkę to wyślę w nowym roku Tobie paczuszkę z ciuszkami po Emily :) , tylko musze posegregować ...

Pat a co kupiłaś?

Karina kochana jesteś że pamiętasz :-) a ja Tobie bardzo wdzięczna! Oczywiście za przesyłkę zaplace!

Jest za 20 min 1, a ja nie moge po lekturze mamci tekstów.
A ja biedna nie śpie ani dupka w dupke, ani na łyżeczke :-(
Także nie nażekać, przynajmniej macie chłopów na miejscu.
Fajnie, że jesteście.
Gratuluje udanych wizyt, chłopaki nam sie sypią!
Też na śniadanie mam glukoze :-P
Pozdrawiam :-*

Aylin ja używałam Lenora husteczki , ale suszarka w większość zabija zapachy :(
A duzo testowałam ...

Lei ile mieszkasz juz w Niemczech ? Kobiety szybko sie uczą języków ...

Vesunna - nie trzeba :p
Przeżyje :p
No pamietam , jak byś miala jajcolka to Myla by sie załapała :p

Spac nie moge :(
Chyba bede sprzątać :p
Juz zupełnie zgłupiałam hehe

W dzien nie mialan czasu zajrzec bo mlody mi sie rozchorowal no i zostal w domu to teraz sie odezwe . Spalam od 10 do 12. Juz 4 a ja zasnac nie moge :/
Asiorek ja mam chlopa na miejscu a i tak przytulam sie do syna ostatnio .

Poczytalam Was w nocy widze ze wesolo tu wczoraj bylo;) ja ogolnie jestem tez pyskata ale jak chodzi o kolejki to robie sie ciele.
Karina duzo Ci na spanie nie zostalo. Ja usnelam w koncu ok 5 i co z tego o 6:30 mojemu ojcu tel w kieszeni akurat moj numer musial wybrac:/ wrrrrrry jestem jak pijana

Cześć Dziewczyny,

Ja nie mam problemu ze spaniem. Mogę zasnąć wszędzie i o każdej porze... ale to chyba wina mojej tarczycy. Mam teraz zwiększoną dawkę więc powinnam wkrótce poczuć trochę więcej energii. My kupiliśmy parę tygodni temu nowe duże łóżko no i teraz jak śpimy to czasami znaleźć się w nim nie możemy hehe

Wczoraj skończyłam zakupy świąteczne dla mojej rodzinki. Mam już prezenty i cieszę się bardzo. Nienawidzę tych tłumów przed świętami więc cieszę się że już jestem po. Jeszcze tylko rodzice M ale to razem coś wymyślimy i M sam się tym zajmie. :happy:

Dziewczyny M zapisał mnie na wizytę z usg. Więc nie muszę czekać do połowy stycznia. Zobaczę mojej bobo za 12 dni yuhu :rofl2: (to będzie 7 tyg od ostatniej wizyty)
Od razu mi się humor poprawił i nawet święta przedstawiają się w trochę jaśniejszych barwach :-)

Miłego dnia dla wszystkich i kciuki jeśli któraś wizytuje dzisiaj. Idę zjeść śniadanko bo dzieć mi daje znać że brzuch pusty :baffled:

reklama
hej

jak to w ciaży pamięć minusowa i dzisiaj znowu w ten mróz musze się targac po sklepach!!!!!! nie kupiłam mikołajów pod poduszke :P nie mam mleka ani nic na obiad! w dodatku musze wysłac listem L4...eh..-_-

ostatnio ciągle się kłócimy z mężem :/ jest masakra, taka atmosfera, że wystarczy np. nie wyniesiony kubek i awantura sie zaczyna :/ jesteśmy zmęczeni wszystkim. ja ciągłymi nerwami o jedno czy drugie dziecko, on pracą, potrzebuje spokoju. jednego dnia w samotności bez myślenia.. no to mi powiedział, że może za 10 lat nam się uda.. :(

widzę, że Wy spać nie możecie :P ja na nogach od 6-7 to na wieczór padam ..

Pat chyba juz Grubciem zostaniesz na zawsze ;D co do za promo w tesco? ja jadę za tydzień tam...

natasza suuuuuuper :D to teraz bądź już spokojna :-)

Lei wow hahahahahaha bojowa jesteś :-D

Kuklaki ja czuje jak Ty, dosłownie faluje mi wzgórek :eek:

Olusia co Ty robisz???? czemu nie śpisz?? heloł ??? masz uważać! no doczytałam hmm.. ale leż :P

Myla to Twój Cie trzyma jak jaskiniowiec - za włosy heheehhehe ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry