• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dzień dobry.

Co do jedzenia ro niestety mam ten odruch.chyba przez rzucenie palenia,choć myslalam ze juz dawno mi przeszło.najgorzej jest właśnie wieczorem jak w domu cisza i nie maco robić. Choć juz niemoge to cos chrupie wiecznie.

Ja łapie juz stresa przed jutrzejsza wizyta...kurcze jak będę juz po genetycznych i dzidzia zacznie kopać to się powonnam uspokoić trochę w końcu :tak:

Doliores, super, ciesze sie z udanej wizyty... :tak:

marela ja tez nie dam rady stac w kuchni i gotowac.. i tez jestem na minusie przez moje wymioty... ale powoli cos tam juz jem wiec mysle ze w koncu przybiore na wadze...:tak:

Wow laski super ze wszystko ok po wizytach:tak:
ja dzisiaj wstalam z jakims takim stresem, chcialabym isc do gina i podejzec dzidzie czy wszystko ok a ten gin dalej nie odbiera telefonu oszaleje,

Wstawie wam przepis na kulinariach.

Pat gratuluje udanej wizyty
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Kajka gratuluje motylków w brzuchu.... :tak:

Taaaa u mnie nie denerwuj sie graniczy z cudem szybko wybucham robie sie czerwona aaa wrocilam i co? I nastalam sie w kolejce do okienka a babeczka ze wymazy pobieraja od 12.30 aaaaaaa kurde nie dosc ze miejsca szukalam to potem kolejka mi slabo myslalam ze zwymiotuje albo zemdleje :( przyjechalam poszlam do biedronki na wszystko mialam chec kupilam bagietke czosnkowa do pieczenia upieklam i po polowie mam dosc. Zaraz musze jechac do przedszkola do tego logopedy i na badania potem po Zuzu... ehhh juz glowa boli.
A obiad robie placki ziemniaczane a raczej gulasz po wegiersku do tego marcheweczka groszek i kukurydza do mieska mmm surowke oczywiscie z kapusty kiszonek pory i marcheweczki hehe ja tak sie napalam a pewnie zjem troszke i mam dosc...

Doli gratuluje udanej wizyty :)
Co do motylkow ja pare razy takie przelewanie czulam pozatym mam wrazenie jak , eze jak brzuch mi skacze tzn pulsuje heh smiesznie to wyglada ja nic nie czuje.... Z Zuzia czulam odrazu porzadne kopniaki jak igielki w 21 tc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry