Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no urosły ostatnio no ale bez jaj hahaha

ja miałam 16 

mój syn dostał bactrim jak gorączka będzie wysoka a tak to tantum na gardło, na kaszel nic już 
Ja tez mam takie nosie.i ledwo chodzie... A dziś to wybitnie słabo mi,kręci mi się w głowie i ledno stoję...
Anamonne no mpie ci ze mam ogromnyyy brzuch!!!!
Doliores ale fajnie, jak się skóra unosi, to chyba już na pewno maluch a nie jelita :-)
Co do snów, to wiem, co to znaczy realistyczne... kiedyś np. śniło mi się, że mój mąż powiedział mi, że ma dziecko z inną, a potem dalej śniło mi się, że się obudziłam i pytałam go w nocy czy to prawda i on potwierdził... Więc jak się faktycznie obudziłam, to byłam totalnie skołowana, no ale pomyślałam sobie, że muszę to kolejny raz usłyszeć, no i szarpię go i pytam w środku nocy: "Ty masz dziecko?", a on biedny taki zdziwionya ostatnio mi się śniło, że zablokował mnie w telefonie, też się przebudziłam i taka zła na niego byłam... on potem się śmieje ze mnie, że ja się obrażam na niego za swoje własne sny
to może dlatego, że w realu nie mam powodów, żeby się na niego obrażać, no czasem jakieś drobnostki się zdarzają, nie powiem, że jest ideałem, ale sama też nie jestem ;-)
Co do szczeniaczka, to my też wzięliśmy w sierpniu, najpierw to kulka była, a i tak ważył 9,3 kg, a teraz ma prawie 4 miesiące i już 20 kg, a w kłębie 52 cm. Łobuz straszny, ale myślę sobie, że właśnie lepiej teraz, bo trochę podrośnie i już będzie troszkę mądrzejszy, jak dziecko się urodzi, nie trzeba będzie tak bardzo się nim zajmować (tzn. psem) :-)