Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIe przesadzajmy, jednorazowe zjedzenie wędzonej ryby nie powinno być ryzykowne, większość kobiet w 1 trymestrze ma zachcianki bynajmniej nie zdrowe i na szczęście dzieci na tym nie cierpią, ja już przeszłam etap fanty, zupek chińskich i wstrętu do warzyw, na szczęście powoli apetyt wraca na normalne rzeczy ale np jak kiedys jadlam namietnie migdaly i orzeszki tak teraz nie moge się zmusić,tak samo do innych zdrowych potraw, trudno, widać tak musi być ,odrobię w nastepnych miesiącachnatasza77ale mnie przestraszyłaś z tymi rybami wędzonymi A ja pochłonęłam wędzonego węgorza tylko szkielet zostałSzkoda że mój gin nie poinformował mnie co można a co szkodzi kobiecie z "bagażem"
Pozdrawiam![]()

Ja również na początku nie miałam apetytu wcale, teraz nie umiem zjeść dużo na raz, jem dużo częściej ale tez dużo mniejI jak już mnie złapie głód - to nie ma zmiłuj
Słodkiego mogłabym nie jeść wcale, bardziej mnie ciągnie ku ogórkom kiszonym, kapuście kiszonej, jakimś różnym spagetti itp : )