Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też poprosze o komentarz dotyczący tych koszulek bo bardzo mi się podobają, ale widze że rozmiary to mają S-M gdzie w opisie jest 36, nie ma pośrednich np M-L, to napisz jaki ty kupiłaś i czy pasuje, no i czy materiał w miarę polecenia :-) czekam z niecierpliwością na ta opinię![]()
No właśnie, wydawać by się mogło, że oprócz ciuszków, wózka i łóżeczka do kupienia są same drobiazgi. A z tych drobiazgów to też ponad 1000 zł się uskłada. Ja ciuszki mam już bezwzględnie wszystkie do rozmiaru 68. Teraz okazyjnie będę kupowała już tylko te większe. No i brakuje mi kombinezonika na wyjście ze szpitala. Tylko nie bardzo wiem, jaki rozmiar kupić. Dziecko ma być duże, więc na pewno 62. W sumie chciałabym 68, żeby Mała trochę w nim pochodziła, jak będzie chłodniej. Tylko czy nie będzie na niej wisiał? A jakie Wy kupujecie rozmiary na wyjście ze szpitala?
Dziewczyny Ja mam dwie koszulki takie jak kupiła mitaginka i mnie sie bardzo podobają, i sa wygodne, mieciutkie i cieniutkie, mam też piżamkę taką samą z krótkimi spodenkami, też jestem zadowolona.
Co do termometru to ja kupiłam taki i jak na razie jest ok
TERMOMETR ELEKT.DO CZOŁA I UCHA-PODCZER.- BABYONO (1382472601) - Aukcje internetowe Allegro
Podkłady kupiłam jedną paczkę takich 90x60 PODKŁADY do PRZEWIJANIA Bella Happy 10 szt. TANIO (1406516936) - Aukcje internetowe Allegro
do majtek takie 2 paczki na początek PODKŁADY ginekologiczne BELLA 10 szt. DUŻE !!! (1402430485) - Aukcje internetowe Allegro
i takie 2 paczki trochę mniejsze PODKŁADY 27cm. POPORODOWE ginekologiczne 10 szt (1406516939) - Aukcje internetowe Allegro
majtki jednorazowe 2 opakow. takich MAJTKI JEDNORAZOWE POPORODOWE "M"BabyOno (1392763048) - Aukcje internetowe Allegro
ja dzisiaj wybieram się do centrum handlowego na zakupy, koszulki, staniki etc.
A pytanie mam do doświadczonych mam, które używały pasów poporodowych. Na co zwracać uwagę?
Takie coś byłoby ok?
Majtki + pas POPORODOWY bezszwowe mocno opinają (1418070659) - Aukcje internetowe Allegro
czy lepiej cos bez majcioszek?