5el zestaw pościeli 135x100 Misie i Owieczki (1432567096) - Aukcje internetowe Allegro
a ja taką pościel kupię ale kolor zielony ;-)
a ja taką pościel kupię ale kolor zielony ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tesco odpada!!!!!!!!!!! 3x drożej niż na allegro.
nie dojechałam do MAANa ale tam jest najtaniej. swego czasu wystawiali na allegro uzytkownik: MAAN6
ja i tak tam kupię wszystko bo mają naprawdę tanio i dobra jakość pieluch, prześcieradełek itd.... wiesz gdzie to jest? na komorowickiej, tam gdize decathlon.
mają wózki, wybór chyba podobny jak w dudusiu, a ceny na pewno niższe. i w maanie z drewexu mają bezpośrednio od producenta - ręczniki, wózki, kocyki, ciuchy itd. i to jest dobra jakość. drewex jest chyba w andrychowie więc lokalny producenttak wiemno to skoro tanio to i ja się muszę wybrać
co prawda bliżej jest duduś ale tam podobno droooogo, a w maanie wózki mają?
mają wózki, wybór chyba podobny jak w dudusiu, a ceny na pewno niższe.
Justi bierz się bierz, później z dużym brzuchem to tylko odpoczywać będziesz ;-)
następną fotkę pstryknę jak już ułoże te mebelki, bo się motam i motam i nie wiem jak ustawić, no i firanki trzeba i naklejki na ścianę ehh... no ale już coś do przodu poszło, a do konca tygdnia ma przyjechać wózioto będę się nim woziła po domu
też widziałam te pieluszki na necie ciekawe czy się sprawdzająMalutkie pytanie: podobno są jakieś pieluchy z wyciętym miejscem na nieodpadnięty pępek. Czy wiecie jakie to?
asiunia zostawię pościel i tak muszę ją wyprać i wyprasować, więc niech leży i czeka, co chwilę wchodzę do pokoju i sobie wzdycham a bez niej to tak pusto sie zrobi
a leżaczek chyba udało mi się z wyprzedaży kupić FISHER PRICE 3w1 Fotelik Bujaczek Lezaczek WYPRZ (1438489828) - Aukcje internetowe Allegro no jest świetny, aż samemu chce sie tam tyłek wsadzić![]()