karina1980
Fanka BB :)
Karina 1980 dziękuję za pomoc ;-) Na razie jeszcze mam chwile, żeby się zdecydować co do wózka ale chyba jednak wygra Jedo Fyn 4ds. Tak to chyba jest jak człowiek ma za duży wybór. Powiem Wam szczerze, że jak tak czytałam te Wasze zakupy, to zaczęłam się zamartwiać, że ja jeszcze nic nie kupiłam
, więc pojechaliśmy do hurtowni w Szczecinie w sobotę i okazało się, że akurat mają promocję na wszystko ( tzn. wszystko można było kupować w cenach hurtowych). Wzięłam pod uwagę Wasze porady co do kremów na odparzenia, butelki, itd i troszkę pokupowaliśmy. Suma co prawda wyszła i tak spora
ale zawsze to trochę taniej niż normalnie i taniej niż na allegro, bo koszty przesyłki odpadły. Kupiliśmy buteleczki, troszkę ciuszków, łóżeczko (było o 80 zł tańsze), materacyk, podgrzewacz lovi, troszkę kosmetyków, pieluszek tetrowych, kocyków itd ;-) Już jestem cała szczęśliwa
i trochę spokojniejsza jak jest troszkę rzeczy dla Maleństwa. Jeszcze został ten nieszczęsny wózek ;-), fotelik samochodowy, przewijak, pościel i reszta kosmetyków. No i oczywiście laktator ale z tym poczekamy do porodu, bo z tym karmieniem to różnie bywa. Zastanawiam się też nad "odparzaczem" (chyba tak to się nazywa), czy rzeczywiście jest potrzebny, no i oczywiście nad nianią elektroniczną.
Jeżeli chodzi o przewijak to moim faworytem jest:
ZESTAW PIELĘGNACYJNY Suzie WANNA PRZEWIJAK tanio (1351014312) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaki![]()
Nie ma za co