reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

aisak, madan-gratuluję wizyt!!:-)
madan- 2 tyg zlecą jak z bicza, nic się nie bój, już niedługo dzielna malutka będzie z Wami:tak: i będzie otoczona super opieką. będzie dobrze, trzymam &&&&&

reklama
Gratuluję wizyt :happy2:
aisak, w/g mnie wyniki są dobre, zawsze jest plus minus, a Ty się mieścisz idealnie.
madan, dwa tygodnie zlecą, a właściwie tydzień zleci szybko, a drugi jeszcze szybciej i będzie owiany dodatkowym stresem, ale my tutaj bedziemy słały Ci fluidy dobre i trzymały kciuki za malutką. Musisz wierzyć, że będzie dobrze.

Madan a więc to już za 2 tyg, boziu jak ten czas leci. Będziemy tu trzymać za was kciuki, kurcze, aż zbieleją nam palce.
Musi być dobrze i będzie!
A Ty te 2 tyg. przeznacz na relaks i rozmawianie z dzidziusiem.

U nas z dzidziusiem gada mała Gosia i czuję, że maluszek naprawdę reaguje na jej szczebiotanie - zaraz się budzi i podskakuje:-D Taka fajna miłość między rodzeństwem.:tak:

Gratuluje udanych wizyt:-)

Madan relaksuj sie kochana, jeszcze sie okaze ze caly ten stres byl wynikiem bledu sprzetu...i oby tak bylo. 2 tyg to juz teraz na rzesach wtrzymamy trzymam za Was kciuki i pamietaj dokad dzidzia wewnatrz jeszcze sie wszystko moze cofnac:-)

A ja po wizytach :-)
u mojego gina:
- szyjka bez zmian, rozwarcie tak na 2 cm, można przeżyć,
- mocz i morfologia ok,
- mała waży ok. 2,5 kg.

w klinice:
- bardzo dobre wrażenie (cóż, płacisz - masz...),
- płeć potwierdzona przez innego gina ;) ,
- anestezjolog wszystko objaśnił,
- jak się do 8 kwietnia nie zacznie, to przyjeżdżam na KTG, dokładny pomiar wód, przepływów itp.,
- mam tam miejsce „zaklepane”.

Także do 18 marca się wyleguję, potem powoli wracam do życia. 22/23 odkładam leki. Już naprawdę blisko, uff :)

madan, dobrze, że rokowania pozytywne :-)
aisak, gin co najmniej dziwny... ale wszelkie pomiary super :tak:

No bakteria, gratuluję wizyty i wytrwałości :-) Ja mam podobnie, jak nie rozpocznie sie nic do 03.04, to 08 mam się zgłosic do szpitala :szok: Nasz dzień zbliza się wielkimi krokami :rofl2:

reklama
Hej Bakteria. Jak Długo masz rozwarcie i kłopoty z szyjką? Pytam poniewaz sama borykam sie ze skrócona szyjka od 19 tc ale w tym tygodniu dowiedzialam sie ze mam juz rozwarcie na 1 cm. Strasznie mnie to zestresowało. Napisz mi prosze czy cały czas lezysz i czy masz jeszcze jakies inne zalecenia ze tak udało Ci sie dotrwac do 36 tc. Gratuluje z całego serca. Ja dopiero skonczylam 32 tc wiec mam wrazenie ze mam jeszcze bardzo daleko a lezenie wychodzi mi juz bokiem...

Do góry