reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Ale wystrzelił ten wątek, ale aż miło czytać. Nawet jak patrzęna Wasze bąbellki i czytam, że ok., to mi się samopoczucie poprawia. Ja mamwizytę dopiero w moje urodziny 6.10:-(
Pianka – niezła fotka,nawet paluszki widać;-)
Dotkass –niestety moja teściowa będzie miała tę satysfakcje, że będzie spod tego samegoznaku co dzidzi:baffled:

pscółka, ja tam się cieszę, bo jakby nie liczyć to ta Kruszynka będzie z pod tego samego znaku co moja kochana Mamusia, a Amelcia jest z pod znaku byka, jak mój ojciec :tak::-)

o rany, toż ten szkrabik wygląda.. zupełnie jak już taki doroślak łał, jestem naprawdę pod wrażeniem :shocked2: oczywiście jest cudny i cieszę się, że wsio ok i też bym skorzystała z zaproszenia na powtórkę z usg bez dwóch zdań, ale powiedz mi jeszcze elle co to za usg? w sensie, to nie jest 3d chyba nie? to na prenatalnym takie piękne zdjęcia były?

Ale fotogeniczne Maluchy. Gratuluję wszystkim razem, bo nie chcę o którejś z Was zapomnieć (ta pora nocy nie jest sprzyjająca)

A na jutro trzymam kciuki

File0001.jpg
moja dzidzia :) w 10tyg 5dni.
Doktor nie mogla przeprowadzic dokladego badania bo maluszek ma tylko 2cm. co mnie nieco martwi..
nastepna wizyta zeby sie upewnic 4.10

reklama
Ella1 - wow no twoja fotka bije na głowę wszystkie :blink: aż ciężko uwierzyć, że to 6 cm człowieczek :shocked2:

Antag -ojej kochana taki maluszek 2 cm... może u ciebie tak jak u Asi owulacja się przesunęła i dzieciątko ma mniej niż 10 tygodni... powodzenia na kolejnym badaniu :-)

Do góry