reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Beti - super :) Moje gratulacje!

Nie wiem czy pamiętacie, ja dziś miałam mieć "dogrywkę" mojego USG w celu obejrzenia noska. Wszystko jest ok i kość nosowa obecna. Maluch urósł w ciągu tygodnia 1,6cm i ma 7,6cm :-) Posłuchałyśmy serducha i wszystko git. Pani dr. rzuciła okiem mu między nóżki, ale powiedziała, że dopóki nie jest pewna to nie mówi więc się dopwiem dopiero na kolejny usg po 18 tyg:sorry: Tymczasem dostałam jeszcze fotkę gratis z dnia dzisiejszego więc wrzucam moje bejbe pysiaczkiem z profilu:-D
Zobacz załącznik 504432
Jutro wizyta u mojej gin prowadzącej- mam jej pokazać ten wynik.

Witam jeszcze raz :) i gratuluje cudownych wieści z wizyt i pięknych bąbelasków :)
U nas po wczorajszej wizycie tez super, prenatalne pokazały ze wszystko jest w jak najlepszym porządku i dzidzius ma sie dobrze :) jak juz pisałam na głównym, jest bardzo prawdopodobne ze będzie synuś ale to narazie przypuszczenia lekarza, no zobaczymy czy sie potwierdzi za 4 tyg.

Oto nasze maleństwo :)

20121003_154101.jpg

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
beti84 hahaha ;) oj poważna ta mina, i chyba uparciuch będzie z tego naszego bąbla . Zero wspolpracy podczas badania, hihihih, ginek sie nagimnastykowal zeby wszystko zbadac . Ja w sumie tez .

ticker.php

ticker.php

Do góry