reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

white_orchid wszystko bedzie dobrze i jutro pokażesz nam tu swojego bąbelka

dzieki dziewczyny :-)

no to pokazuje mojego malego wiercipiętka :-D nie dosc ze wiercil sie jak szalony to jeszcze czkawke mial :-D
wiec sesja zdjeciowa wyszla jak widac ponizej :-p
usg 12t0d 2.jpgusg 12t0d 3.jpg

na pierszym widac oczodoly, nosek i odbite raczki i stopki, a na drugim juz razem z pokaznym brzucholem :-)

kamien z serca :-)
noo to w poniedzialek czeka nas genetyczne... ;)

reklama
Dziewczyny gratuluję pięknych zdjęć i dobrych wieści!!!!
Zdjęcia prześliczne i aż ciężko uwierzyć, że maluszki mają po 12-14tyg a już takie duże i śliczne!!!

Ja planuję na środę badania prenatalne.
Wiele z Was jest już po, czytałam że robią je albo przez powłoki albo dopochwowo, jak Wy miałyście robione???

white_orchid piękna sesja :-) śliczny dzidzius i wogóle super, gratulacje !!!
yoohoosek ja miałam na początku przez brzuch ale nie było dobrze widac dlatego dalej zrobilismy z lekarzem juz dopochwowo i nie ma porówniania :-) ja miałam genetyczne bardzo wczesnie, bo w 11t3d to moze dlatego, ale najważniejsze ze wszystko oki :tak:

ticker.php

ticker.php

white_orchid Śliczny maluszek... GRATULUJĘ! :-)

yoohoosek Ja podobnie jak Izunia część badania miałam przez brzuszek, ale maluch bardzo brykał (mąż i córki mieli radochę :-D) i resztę badania miałam dopochwowo, bo w ten sposób obraz był bardziej widoczny...

Dziewczyny super zdjęcia, fantastyczne wiadomości, każdej z osobna gratuluję!
White
piękny maluszek, a brzuszek faktycznie okrąglutki-chyba po dobrym obiedzie była dzidzia ;D
yoohoosek ja miałam genetyczne w 11t3d badanie było przez brzuch i było ślicznie widać, nawet paluszki można było liczyć mimo że dzidzia szalała także chyba nie ma reguły :tak:

reklama
Do góry