Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc dziewczyny:-) czyli o wizytach u lekarza mamy tutaj pisac, tak??? bo widze ze inne dziewczyny pisza to w kwietniowki2010, dlatego nie wiem o co tu chodzi. nie wiem, ja napisze to tutaj. a wiec bylam dzis u lekarza i wszystko jest super! mam dobre wyniki i dzidzia ma 3,5 cm, moja gina mowi ze to jest w sam raz. choc ona ma slabe to usg, tak zle widac, wczesniej chodzilam do innego lekarza i on mial super sprzet - tak wyraznie bylo widac i to duzo wczesniej,a u niej tak jakos slabo widac, ale kurde bardzo ja lubie i chce do niej chodzic, bo wiem ze sie zna na rzeczy. za 3 tygodnie jade do polski i chce tam zrobic to badanie usg genetyczne, mieszkam tam kolo legnicy, moze ktoras z was moze mi polecic dobrego lekarza z super sprzetem tak w granicach miedzy legnica a wroclawiem???
Kochana, a zdazysz przed 13 tygodniem i 6 dniami? Bo tylko do tego terminu mozna robic genetyczne...za 3 tygodnie jade do polski i chce tam zrobic to badanie usg genetyczne,