Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie szturchanie,proszenie,błaganie,i niby przypadkowe kopniaki nie przynoszą efektów-no i te stopery też coś nie hulają-bo ja nadal słyszę te chrapolenie:-)Noo ciekawa jestem czy zrobi mi USG skoro zapisałam się tylko na comiesięczną wizytę. Na USG prenatalne wybieram się za miesiąc...

sprawdź jaki termin wyszedł Ci z pierwszego USG, bo ten jest najbardziej wiarygodny, ale to i tak totolotek, kiedy urodzisz... Z Kubą mieliśmy się przywitać w maju a wyszedł czerwiec i to z oporami... nie wiem, może leniuch do lipca chciał czekać 
Wronka, gratulacje... chłop jak dąbsprawdź jaki termin wyszedł Ci z pierwszego USG, bo ten jest najbardziej wiarygodny, ale to i tak totolotek, kiedy urodzisz... Z Kubą mieliśmy się przywitać w maju a wyszedł czerwiec i to z oporami... nie wiem, może leniuch do lipca chciał czekać
![]()

Wiem, wiem, Weronika też zawsze wieksza była i już nawet 26 maj mi wychodzil, a urodzila sie 8 czerwca, czyli w terminie, ale poród wywoływny, bo jej się też nie spieszylo, pewnie do lipca bym się kulala![]()
widzę, pewną zbieżność ;-) no i to są chyba uparciuszki- mój poród też wywołali. Kuba był lżejszy bo ważył 3800 ale za to długaśny na 58 cm.A! Mój się urodził 9 czerwca a termin był na 27 majawidzę, pewną zbieżność ;-) no i to są chyba uparciuszki- mój poród też wywołali. Kuba był lżejszy bo ważył 3800 ale za to długaśny na 58 cm.