kamila_0502
szczęśliwy
Czesc dziewczyny, nie wiem czy moje pytanie bedzie na temat ale jesli któraś z Was ma/miała załozony pessar to mam takie (moze troche glupie) pytanie, czy czulyscie go np. przy wkladaniu globulki?? Bo ja go czuje bardzo nisko od samego poczatku i nie wiem czy to jest dobrze? Mam go od 3 dni i jeszcze sie nie oswoilam z nim... dodam ze w ciagu dnia wogole go nie czuje przy codziennych czynnosciach... Jesli ktoras miala jakies doswiadczenie z tym "malym pomocnikiem" to prosze o jakies rady
) Pozdrawiam Was wszystkie i wszystkiego dobrego dla Waszych maluszków!!! Jestem tu nowa i jeszcze troszke sie gubie... Kamila

Wiesz, Lekarz, lekarzem (jak najbardziej jak boli to nie lekcewarzyć i iść koniecznie!!!) ale ja bym polecała na początek Espumisan!!!!!! I to dzużo!!! Odrazu 3-4 tabletki, a jak nie ulży to znacyz że to nie to.
Ja miesiąc temu miałam potworny wręcz ból brzucha i nie było to nic związane z dzzidzią tylko jelitowe.
Na ulotce Espumisanu pisze, że nie ma przeciwskazań bo substancja w nim zawarta się nie whłania z przewodu pokarmowego, poaza tym pytałam 2 ginekologów i też mi pozwolili, więc od miesiąca biorę i jest ok!!! :-) Polecam spróbować!!! Dodatkowo na lepszą drożność jelit piję odziennie 4łyżki siemienia lnianego zalanego wrzątkiem i nie mam już zadnych problemów! :-)