reklama

Kwietniówki u lekarza

Witajcie kochane.
Ja ostatnio czuje się jakoś dziwnie wróciły mdłości i od wczoraj co jakiś czas mam skurcze i twardy brzuch biorę nospę i za bardzo nie pomaga a nie chce przecholować bo chyba można brać dwie dziennie.
Mam nadzieję że do 8grudnia wytrzymam i nie będę miała tych skurczy bo to fajne nie jest.podobno magnez je st dobry na skurcze ale chyba musze zadzwonić do ginki i się jej spytać.
Nasza malutka się wierci dzisiaj obudziła się o 6 i nie chciała dać mamusi spać a nie wspomne o tym że o 2 jeszcze nie spała.
Kochane ja dalej piszę pracę magisterską i jakoś kończy mi się wena:-(.jak byście miały jakieś sposoby na te skurcze to poproszę o radę:-):-).
Buziaczki życze miłego dzionka

reklama
A ja - odpukac - ostatnio czuje sie wysmienicie.
Bole sporadyczne, delikatne i w sumie sie nimi nie przejmuje, bo pewnie troche pobolec musi. Ale rano czujemy sie swietnie, z psem na spacerek do parku wprost biegne, potem do pracy rowniez usmiechnieta i zadowolona ulica... Troche gorzej wieczorkiem, wiadomo ze po calym dniu biegania w pracy, a nie siedzenia jest sie zmeczonym, ale mimo wszystko nie narzekam.
Ostatnio nawet powtarzam wszem i wobec, ze w ciazy moglabym stale chodzic.

basia0412 GRATULACJE zdrowego Synusia:-)

13x13 Witam w gronie oczekujących na Córeczkę :))

Elma nie przejmuj się u mnie też tak było i zrobiłam awanturę (hormony zrobiły swoje hehe) i od tej pory smaruje mi codziennie brzuszek i pomaga ale zobaczymy jak długo:-D:-D

Moja Dzidziunia rusza się zazwyczaj w trakcie jedzenia, jak jeździmy autem i jak pracuję :)

moja corunia tez sie ostatnio bardzo duzo rusza, wasze malenstwa tez? kopie mnie chyba z calych sil hihi, rano i wieczorem to juz szalenstwa na calego a i w ciagu dnia coraz czesciej...

Justa moja tez szaleje na maxa... Jest to dla mnie tak niesamowite, i tak cudowne uczucie, ze czasem nie moge wprost uwierzyc w to, ze to dzidzius takie rzeczy robi!

moja corunia tez sie ostatnio bardzo duzo rusza, wasze malenstwa tez? kopie mnie chyba z calych sil hihi, rano i wieczorem to juz szalenstwa na calego a i w ciagu dnia coraz czesciej...
to ja dolaczam do klubu kopanych ;-) tylko ze moj kochany rozbojnik bryka zawsze w najmniej odpowiednim momencie - zawsze jak probuje sie uczyc, albo mam cos w pracy do zrobienia na wczoraj, taki maly przeszkadzacz rosnie. i wez sie tu czlowieku skup na czym kolwiek, jak co chwila jakies "stuk - puk" z jednaj albo 2giej strony:cool:

Hej:-)
Tak jak już wspominałam na ogólnym byłam wczoraj u gina.

Już przed wizytą, jak położna mnie ważyła to bardzo się ucieszyłam, bo powiedziała, że przez ostatnie 4 tyg. przytyłam 1 kg, a ogółem 5 kg:tak:Cieszę się bardzo, bo do szczupłych nie należę, także jakbym już teraz miała 10+ to potem nie wiem jak bym wyglądała:tak:

U gina: pierwsze zbadał mnie normalnie, na fotelu. Mówiłam mu o moich bólach macicy i bardzio się bałam że może dziecko jest źle ułożone albo z szyją coś nie tak. Ale lekarz stwierdził, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. I zapytał ni z tego ni z owego ile chciałabym mieć dzieci, ja mówię, że dwójkę, a on na to: czemu tak mało??czemu nie więcej??pewnie z wygody i zaczął się śmiać:tak:

Potem sprawdził na USG (bardzo krótko bo 19.11 miałam prenatalne) serduszko, wszystko wporządku i potwierdził, że będzie córeczka:tak::tak::tak:
Dał mi skierowanie na obciążenie glukozą (50) i następna wizyta 28.12. Na koniec jeszcze powiedział, że fajnie jakby wzystkie ciąże tak przebiegały jak u mnie i kobiety by się tak czuły i wyglądały:tak:Ale mi posłodził:tak:

Podsumowując moja Nikola ma się w jak najlepszym porządku, kopie, ale powiem wam że ma wyznaczone pory do tego. Najczęściej rano jak przychodzę do pracy i jem śniadanie, potem po obiadku jak odpoczywam na łóżku a potem oczywiście wieczorem koło 22.Kochana jest:-)

Ja zaczynam szkołę rodzenia od stycznia i już się nie mogę doczekać tych ćwiczeń bo powiem wam, że w domu sama zmusić się nie mogę:tak:

reklama
Wesoła GRATULUJĘ CÓRCI !!!!!!!!!!!!!!

a moje maleństwo bardzo leniwe jest mało co się rusza czasem kopnie ale niezbyt mocno większość czasu śpi. Chyba wdał się we mnie bo ja taki śpioch jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry